Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Papa51 #61615 Tudom, hogy ez a fórum nem "dedósoknak" van kitalálva, de azért örültem volna, ha a "cikizés" helyett a segítő szándék jobban megmutatkozna a válaszban, ha már választ kaptam. Sajnos nem tudom, hogy például az "addon" buszokban hol keressem a leírást ,mondjuk a fűtés beállításról, mert azt azért tudom, hogy be kell állítani ahhoz, hogy megfelelő hőmérséklet legyen a buszban, hogy az utasok ne panaszkodjanak, mert az a végelszámolásnál "zsebre megy". Lásd. CBS kieg. Mivel van elég sok időm ezért próbálkoztam a különböző beállításokkal , úgy mint az ajtók nyitása és azt is tudom, hogy a megállófék használata kell hozzá, kevés kivétellel, mert van ahol az nélkül is nyílnak az ajtók. Nem úgy kérek segítséget, hogy nem keresgélek és próbálkozom, de ami nem megy egydül, talán menne egy kis segítséggel. Tehát megköszönném a segítő szándékot, ha megy, ha nem megy, akkor is köszi.