qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Köszi srácok a normális hozzá állást. Egy tipp. Lehet marhaságot mesélek, de ti nem beszéltek egymással? Nem szégyen kérdezni. Amit egyik nem tud azt tudja a másik.(ez nem beszólás, csak említem) Név nélkül láttam már konkrét példát ezen a fórumon, szerintem nyugodtan kérdezzétek egymást, láttam egyik buszról hiányzott, a nem mondom mi.
    A másikon ott volt és fordítva is. Na mindegy, tudjátok miről beszélek! Drága vzsolo : hidd meg, nem vagyok ekkora gyökér , de egészségedre. A többieknek nagyon szépen köszi a normális válaszokat. Néma gyereknek, anyja se érti a szavát. Csak kíváncsi voltam, igen. Zoliikp : köszi a korrekt választ. Omsi fan : köszi a választ, de ne menjen el a kedved kérlek hisz jól haladsz és csak kíváncsi voltam mi a ... van. Békésen is fellehet fogni a dolgokat. IkarusV134 : neked is köszi a válaszod. Dgupoflast busza 80 százalékos, ö írta mikor valaki rá kérdezett hogy kb 80, és láttam hogy ami nála hiányzik az egyikőtök tudja ,de igen ettől független tudom hogy csak mikor időtök engedi tudjátok szerelgetni a járgányokat. Akit megbántottam attól elnézést. A szándék nem ez volt! Csupán tisztán szerettem volna látni. Ennyi. S szerintem most a fórumon volt legalább egy kis összefoglalás arról ki hogyan áll. No minden jót , és még egyszer köszi srácok.