qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• atiwrc
    Még újonc vagyok Omsi terén, a tutorialt végigcsináltam, ami tényleg szükséges, mert sokat segít néhány dologban, az Ibis-el sem volt gondom az oktató pályán, ellenben a többin szenvedek kicsit, a futárt meg nem tudtam életre bírni. Solaris buszokat meg egyszerüen nem tudom beindítani, vagyis a motor jár, de a kocsi nem megy sehova, ha át adom az AI-nak és visszaveszem akkor jó onnantól, amig le nem állítom :D

No de azt akartam mondani, hogy letöltöttem két Ikarust, talán itt a fenti képen lévőt és egy csuklós (orosz) változatot és a tesóm hívta fel a figyelmet, hogy miért nincs egyikbe se kapcsolható csengő, hisz az lét eleme az ikarusos buszozgatásnak...
    Ezután töltöttem egy harmadik talán BKV néven futó Ikarust, amibe csengetni kell és csak akkor lehet csukni az ajtókat :),
    Írtad hogy a németek nem tudják hogy csengetni kell, akkor nyitott ajtós busszal mennek? (nem néztem végig a videót.)
    vagy akkor az alap esetben / * - gombok ettől függetlenül működnek, hogy csengőt nem nyomsz, csak a műszerfalon nyomkodós nem megy anélkül?

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.07.31. 17:27:44