qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Jaj öcsém mire itt lesz egy busz, azt várhatjuk. Lehet elszólom magam, de lehet nem. Én már küldeném. like az eddig üzemképes buszoknak, nekem már azok is bőven tetszenek. A készítőktől kérdezem : ki mikor dobja fel kb a vasat? Nem kell a duma hogy ez vagy az van még, egy konkrétat szeretnék hallani. Ok? ismerek kb 4 -5 nevet tőlük várnék mindenképp választ. Persze mindenki dicséri amit csináltatok, mert tényleg dicséretre is méltó. Viszont hagy tudjam már az igazat, rizsa nélkül. Tegye fel a kezét aki nem szeretné megosztani, csak örül hogy elismerik s hogy sikerült neki. Ha lenne olyan millió forintos programom, ami nincs(CAD 3ds max), akkor lehet nem akadok el a konvertálásnál, és nem sípol itt a fejem. Úgyhogy bocs de már türelmetlen vagyok. Ha lenne buszom és valaki kérné én biztos megosztanám. Konkrétba szerintem mindenki szégyenlősködik. Ebből nem élünk meg. Én szeretném már vezetni legalább egyik vasat, amíg nem jön ki a többi. Remélem érthető a "kirohanásom". Ha nem akkor bocs. Bocs érte.