Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Jó, hát ez engem marhára nem érdekelt. Mindig is magamnak és a barátaimnak építettem a pályát (tegyük a kezünket a szívünkre kedves kieg készítők, és merjük azt mondani, hogy ez ne így lenne bárminél is - legyen az busz, pálya, mod, akármi). Nekem egyáltalán nem hiányzik a menetrend, a pálya pont ugyanígy néz ki nélküle is, pont ugyanúgy lehet utast is szállítani. Kiadtam a pályát, mert gondoltam enélkül is tetszene az embereknek, ehhez képest 3 napja azt olvasom, hogy nincs menetrend.
Ígérem, ha eljutok valaha még egyszer pályával (OMSI, LOTUS, mindegy mi lesz akkor) ilyen állapotba, évekig is hátráltatom a kiadást ha nincs menetrend, mert úgy tűnik a nagyérdeműnek az fontosabb, mint hogy rendesen meg legyen csinálva a pálya
.
De ha jobban tetszik, leszek olyan szemét, mint páran, hogy szénné spammelem vele majd az összes felületet, és majd jól cs*szek kiadni, megfelel?
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2017.07.22. 09:33:19