qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• nemeza
    Szerintem ha csúcs szuper a modell, de nem valós a működése a kapcsolóknak, műszereknek egyáltalán / nincs hang vagy alapMAN hangja van mindennek, akkor elég illúzióromboló.
    Ha a hangok egész jók, a scriptek is úgy ahogy, a modell pedig egy tuningolt vBus - de viszi a gép, akkor egész jó optimum - bár kiábrándító tud lenni. A 412 szerintem egy elfogadható kompromisszum. Ha valaki készít egy jobb modellt, tulajdonképpen elég sok minden adott hozzá..
    A 412-höz hozzátenni, vagy elvenni egy ajtót nem egy hatalmas feladat.

415/435 megérdemelne egy rendes motorhang és váltóhang szettet..

Sokan úgy oldanák meg a problémát, hogy a 2es ajtó szárnyai fixen nyílnának, a 3-as és a 4-es meg egyszerre. Olyan oroszos módi szerint..
    Pedig szerintem annyira nem bonyolult, ha az ember beleássa magát a scriptelésbe.
    ----
    Ha valaki akarja, most lehet BKK-s 4 ajtós C1G-t gyártani. Modell egész jó, csak testre kell szabni - ma utaztam az egyikkel pár megállót.
    ----
    Nekem tetszenek az egyedi megoldások, és külön jó, ha ez a scriptekre is kiterjed.