Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
HVN731 #61314 Nem te raktad bele, de még is te voltál elsőnek felháborodva, mikor kiírtam a hozzászólást. amúgy személyes érzelmeket ne keverjünk bele, meg hogy benne van a nevem a szarjaidban hisz ismerjük egymást, igen, ismertük egymást, voltak jó kis beszélgetéseink, meg lehetne is... én próbáltam veled, azóta is, szerettem volna beszélni veled, de sajnos vannak elutasító emberek, nem folytatom tovább, mint írtam, ne vigyünk személyes dolgokat a fórumba. Amúgy meg nem dolgoztunk semmin se együtt szóval hülyeség amit most írtál, na mindegy, nem akarok ezen a kis jelentéktelen ( kerék ügyön ) vitatkozni, mert tök fölösleges, Ha új járművet készítetek omsiba, és még ha ideiglenesen is van benne olyan objektum ami másé, akkor is illő volna legalább kiírni, hogy ez a hülyegyerek, kiírom, Csikány Richárd fórumos néven, HVN-731 csinálta a kereket, és ideiglenesen az ő modellje van benne. Jó lett volna legalább ezt kiírni, csak a legnagyobb baj itt a fórumon, a kommunikációs készség hiánya, hogy az emberek semmit sem beszélnek meg egymással. Mindegy én lezártnak tartom ezt az ügyet, nem érdemes ezzel a kis jelentéktelen dologgal foglalkozni.