Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
HVN731 #61308 Nem kell arcoskodni kedves Geri556! nem ez az első eset, emlékezz csak vissza a kormányra amit kivettél a buszomból, akkor is azt írtad hogy szart sem ér, mégis kivetted belőle, érdekes. Nem kell verni a nyáladat haver, fogjál neki és csinálj egyet, akkor arra büszke lehetsz, , csak erre már egyikőtök sem képes ugye, mindanyiótaknak csak a szája jár, meg más munkáját akarjátok sajátokénak betudni, utánna meg ti vagytok felháborodva hogyha megszólnak érte, addig meg ne szólj nekem egy kurva szót se!
Megint te vagy a ludas kedves Geri556! Fogalmam sincs hogy kerülhetett a busz hozzád, de hogy a te neved is benne van, már nem csodálkozom rajta, nem tudsz saját alkotást felmutatni, helyette felmutatod másét, aztán meg leszidod ha kiderül. Ez undorító.
És nekem ne írkálj vissza, majd akkor írjál, ha csináltál is valamit a játákba, lehet hogy én se tettem sokat hozzá, meg időm sincs rá, de legalább folyamatban próbálok újat alkotni, dolgozni rajta,
'Nyugi, le lesznek cserélve az ótvaros kerekeid, amint lesz értelmes modell' :Ja hogy arra már nem vagy képes, modellezni egyet, de egyszerűbb másét elvenni, ha alkotni szeretnél a játékba akkor csakis a saját nevedbe tedd azt, ha meg rossznak ítéled meg az adott objektumot, ahogy itt írtad is, akkor minek használtad(átok) fel.
Te mit tettél a játékhoz? semmit... Nekem egy ilyen ne szóljon egy szót se.
Burst: Neked még annyit, te írtad a cikket, azt hittem tied az egész projekt, de lám tévedtem, akkor nem te loptad el a kereket, tőled ezúton is elnézést kérek.
Nem értem hogy engem miért kell ezért letámadni, csak azért, mert észrevettem, hogy a saját elemem van, más projektjében, és ezért még engem szólnak meg!!!???
És aztán csodálkoztok rajta, hogy az ember nem szívesen küldi el, a munkába lévő teszem azt buszait, aztán meg kikerül, és lopkodják róla az elemeit, mert én tőlem ha valaki megkérte, én elküldtem neki, bármely alkotásomat, és nem csak az OMSI terén, és utánna ezt érdemlem, hogy el is lopják, meg le is szidnak. Köszönöm Szépen!