qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Harry22
    Sziasztok! Pályakészítőt keresek! Arról lenne szó, hogy lenne ötletem egy pályához. Először is, hogy miért lenne nekem fontos ez a pálya: őszinte leszek veletek, én 1 osztályos koromtól busszal jártam iskolába Kerekegyházára, én akkor eldöntöttem, hogy sofőr leszek, de sajnos mikor betöltöttem a 18-at, leszázalékoltak. A betegségemről annyit, hogy így nem lehetek sofőr.Ez rossz és nem kívánom senkinek, hogy ne tudja azt csinálni, amit szeret. Visszatérve a pályára, az a távolsági vonal lenne benne, ahol sofőr szerettem volna lenni. Ezért lenne ez fontos. Meg azért is, mert Magyarországon több részről is csináltak pályát, és jó lenne ha erről a részről is lenne, hogy több rész kerüljön be a játékba. És szerintem sok OMSi játékosnak is tetszene, főleg azoknak is, akik ezek a környéken laknak. Nagyon sok Ikarus típus jelent meg az OMSIhoz, közöttük van az én kedvencem is, mivel iskolába jártam, az Ikarus 266-os. A buszok megvannak, már csak a pálya kellene, hogy valósághűen tudjak játszani. Ebben kérném a segítségeteket. Tisztában vagyok, hogy ez nem 2 napos munka, de képes lennék érte fizetni, megállapodhatnánk egy összegben. Annyit még magamról, hogy próbálkoztam pályát csinálni, lehet, hogy nincs kitartásom hozzá,nem tudom, de nem sikerült. Ezért is keresnék rendes pályakészítőt, aki valóra váltaná egy részben az álmomat, tudom, hogy nektek előbb meglenne a pálya, hiszen ti értetek hozzá. Ha tudnátok segíteni, annak nagyon örülnék. Akkor átküldeném a skype nevemet, és esetleg mikrofonon keresztül jobban el tudnám magyarázni. Ha esetleg elválallná valaki, nem kell sietni, mert úgy tudnám, hogy valaki csinálja. Az is jó lenne ha néha-néha csinálnátok rajta valamit, hiába az idő, nekem az is nagy segítség lenne. Ha esetleg mégsem vállalnátok, akkor azt szertném kérdezni, hogy nem tudnátok valaki megbízhatót ajánlani, aki segítene nekem, Ne haragudjatok, hogy hosszú lett. Várom a jelentkezésetek privátban. üdvözlettel Harry22