63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#60514 Sketchupból kihozok mindent amit lehet :D
Az eredeti buszról képek meg kis szöveg :) -
Harry22 #60513 szia köszönöm hogy válaszoltál kunszentmiklós kecskemét vonal lenne -
Tierhold #60512 Top 3 busz:
1. MB Citaro O530
2. MB O407
3. Drei Generation 1999-es O405 GN2 (És most a Morphi módjával különösen tetszik)
Top 3 pálya:
1. Winsenburg 2015
2. Reinhausen 4
3. Tettau -
norb82 #60511 Az a baj így előre kb árat se lehet mondani.... A végén derül ki. Meg ugye ha egy ember venné csak, az úgy k.rvadrágára jönne ki. Hatszámjegyű összeg.... Fizetős alapon akkor éri meg belevágni ha megvenné 100-200 ember.
Szerintem állj neki magadnak, tényleg marha jó leírások, tutorialok vannak, kisérletezni kell sokat, rengeteg türelem... Viszont akkor biztosan olyan lesz amilyennek szeretnéd. -
#60510 Ha valaki elkezdi esetleg, több kevesebb objektum megépítését bevállalom. (ingyen)
Egyébként pontosan melyik vonalról lenne szó? -
Harry22 #60509 Sziasztok! Pályakészítőt keresek! Arról lenne szó, hogy lenne ötletem egy pályához. Először is, hogy miért lenne nekem fontos ez a pálya: őszinte leszek veletek, én 1 osztályos koromtól busszal jártam iskolába Kerekegyházára, én akkor eldöntöttem, hogy sofőr leszek, de sajnos mikor betöltöttem a 18-at, leszázalékoltak. A betegségemről annyit, hogy így nem lehetek sofőr.Ez rossz és nem kívánom senkinek, hogy ne tudja azt csinálni, amit szeret. Visszatérve a pályára, az a távolsági vonal lenne benne, ahol sofőr szerettem volna lenni. Ezért lenne ez fontos. Meg azért is, mert Magyarországon több részről is csináltak pályát, és jó lenne ha erről a részről is lenne, hogy több rész kerüljön be a játékba. És szerintem sok OMSi játékosnak is tetszene, főleg azoknak is, akik ezek a környéken laknak. Nagyon sok Ikarus típus jelent meg az OMSIhoz, közöttük van az én kedvencem is, mivel iskolába jártam, az Ikarus 266-os. A buszok megvannak, már csak a pálya kellene, hogy valósághűen tudjak játszani. Ebben kérném a segítségeteket. Tisztában vagyok, hogy ez nem 2 napos munka, de képes lennék érte fizetni, megállapodhatnánk egy összegben. Annyit még magamról, hogy próbálkoztam pályát csinálni, lehet, hogy nincs kitartásom hozzá,nem tudom, de nem sikerült. Ezért is keresnék rendes pályakészítőt, aki valóra váltaná egy részben az álmomat, tudom, hogy nektek előbb meglenne a pálya, hiszen ti értetek hozzá. Ha tudnátok segíteni, annak nagyon örülnék. Akkor átküldeném a skype nevemet, és esetleg mikrofonon keresztül jobban el tudnám magyarázni. Ha esetleg elválallná valaki, nem kell sietni, mert úgy tudnám, hogy valaki csinálja. Az is jó lenne ha néha-néha csinálnátok rajta valamit, hiába az idő, nekem az is nagy segítség lenne. Ha esetleg mégsem vállalnátok, akkor azt szertném kérdezni, hogy nem tudnátok valaki megbízhatót ajánlani, aki segítene nekem, Ne haragudjatok, hogy hosszú lett. Várom a jelentkezésetek privátban. üdvözlettel Harry22 -
bajusza #60508 szépen alakul -
#60507 -
domonkoszoli #60506 Én inkább a helyi járatú magyar pályán szeretek játszani.
Kedvenc járművek:
1. Ikarus 260 BKV
2. Solaris
3. MB.C2
Kedvenc pályáim:
1. Dél-Pest 4 (Általam át dolgozott)
2. Kis-Pest 2 (Általam át dolgozott)
3. Börzsöny 2 (Általam át dolgozott)
-
SRoland01 #60505 Én sima OMSI-N játszok többet:
ott: Credo IC_12
Ikarus E95
Ikarus 256
Börzsöny-Fiktív 2.2 (Általam átdolgozott)
Fikcyjne Pomorze 3.0.0
Berlin-Spandau 2012
De ezek majdnem mindegyike passzol OMSI2 -re is.
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2016.07.25. 08:13:43 -
#60504 Továbbra sem tudok túlságosan modellezni, de azért van hasonlóság?
Ja, Sketchupban készült és jellegrajz nélkül, szemre csinálom :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagy álmom OMSI-ba az Ikarus 223, de nagy hátrány hogy egyedi (egyetlen egy darab van belőle) és hogy nincs hozzá jellegrajz a neten. -
#60503 Igen, meg a 9900-as Volvoból is lehetne újrahasznosítani egy s mást a készítőket felkeresem majd ilyen ügyben.
@rg60:
Buszok:
1. Ikarus E94.60
2. Drei Generation, 1999 Csuklós Merci
3. MAN ÜL
Pályák:
1. Ruhrau
2. Ettbrück
3. Dél Pest
-
rg60 #60502 Hello!
Kis közvélemény kutatás. Nagyon sok kiegészítő van már kinek mi a top 3 jármű illetve pálya?
Köszi
-
#60501 A Solaris Urbino 18-as ha minden igaz elég sok mindenben hasonlít a mi kis Volvoinkhoz, így ha eljutsz odáig, érdemes lenne abból felhasználnod dolgokat (persze engedélykéréssel együtt). -
bpi 773 #60500 persze fpgpk majd képeket kirakni ide:d -
#60499 Egyébként semmibe se kerül írni a magyar buszgyártónak vagy bárkinek egy e-mailt, hogy lennének-e szívesek küldeni egy jellegrajzot, ezért és azért. Ha a Kravtex volt olyan jó fej SnyperD-vel, mással is lehetnek a többiek. -
Dani020 #60498 Az tök jó, majd adsz ki néha-néha helyzetjelentéseket? :D -
bpi 773 #60497 Hát ez rengeteg mindentől függ:D objektek modellezése,kedv,idő :D de dolgozunk ezerrel rajta.
tegnap jött egy ötlet hogy ne a délpestre építsük hanem ahova a 117est is épitettük.
És így megépithető lesz a 217es is majda későbbiekben:D
kolegam elkezdte tegnap és hát kökitől megcsinálta ferihygig az utata szóval elég gyorsan haludunk. objektek vannak csak a délpestből le kell rakosgatni őket és kész is:D -
bajusza #60496 remekül néz ki. -
#60495 Szerintem krumpli.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként szerintem nincs olyan messze a készenlét.. A kiadás meg attól függ hogy ő nem csatlakozott-e az omsicenteres "nemadunkkisemmit" akcióhoz...
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2016.07.24. 00:05:42 -
Dani020 #60494 200E
Tudom korai kérdés, de, hogy érzed mikorra esedékes, hogy végzel vele és kiadásra kerül kb. ? :D
Utoljára szerkesztette: Dani020, 2016.07.23. 23:54:55 -
Sprintex #60493 Ja, amúgy nem állt meg a munka, gőzerővel készül, csak egy két dolgot átszerveztem rajta.
-
bpi 773 #60492 Úgy lesz ne izguljál töki. :d -
#60491 Nagyon nem szeretnék kötekedni de remélem hogy helyesírás illetve a nagy betűs kezdés illetve írásjelek -ha a hsz.-ekben nem is- a megállónevekben lesz :D -
bpi 773 #60490 aza volvó busz jól jönne a 200E.hez:D igaz ma mar vanholl-ok járnak rajta de azis tökéketes lenne:D
eközben ferihegyis alakul.. -
#60489 Szerintem erre gondolsz. -
#60488 Anno az SZKT-s Tr187.2-ről találtam egy egész jót, az pl. egész jó alap egy V127/V187-hez. -
milán2002 #60487 citaro facelifthez tud valaki ajtónkénti leszállásjelzős modot? -
norb82 #60486 A genfinek vannak döntető ablakai, de annak kifelé nyíló ajtó vannak az elsőt kivéve, mások az ülései is.... -
norb82 #60485 Amint valaki prezentál róluk egy legalább olyan minőségű rajzot mint az a Volvós.
-
Harixis #60484 Új "Ikarusokkal" foglalkozik valaki? Jó lenne belőlük is egy sorozat... -
Harixis #60483 Ez lesz a volvo 7700-es típus? Kíváncsi leszek rá milyen lesz. Kábé mikorra lesz teljesen készen? Sok sikert és kitartást kívánok a buszhoz! -
padarmartin #60482 OFF-ban folytatom.:D -
#60481 Nyilván elsőre az lesz kész amiről a legjobb/legtöbb kép rendelkezésre áll, aztán majd ki tudja, annak is örülök ha egyszer 1 variációt in-game láthatunk majd
@padarmartin: Köszi, így már van egy kis sejtésem miért ennyire változatos a flotta
Ha még van kérdés, nyugodtan jöhet PM-ben. Sajnálom, hogy tele lett "fél-OFF-olva" a topik -
#60480 Az FJX-en elhúzható 1/4-es ablakok vannak?
Mert én utaztam olyan BéKáVé gazdaságos Volvoval, amin 1/4 dönthető ablakok voltak. Az talán a Genfi "csoda" volt? Rendszámra sajnos nem emlékszem. -
padarmartin #60479 Az FJX széria jött 1/4-es ablakokkal, és régi műszerfallal. míg az FKU széria már 1/2-es ablakkal, és régi műszerfallal, és az FLR-es széria pedig 1/2-es ablakkal és új műszerfallal. -
#60478 Egy kérdés: A kicsi, dönthető ablakosat csinálod majd, aminek ilyen a műszerfala:
vagy a nagy, elhúzható ablakosat, aminek ilyen
Vagy esetleg mindkettőt?
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2016.07.23. 11:53:48 -
#60477 De jó, hogy azt a változatot szeretnéd megcsinálni! Ennek örülök.
Egyébként már most is elég minőséginek tűnik szóval sok sikert hozzá. -
#60476 Köszi srácok! A négyajtós "kockalámpás" BKK-s változat van tervben, csak nem dobtám rá a két maradék ajtót, hogy rövidebb ideig tartson a render.
@Peti134: Úhh, köszi szépen! Pm-ben kereslek majd
Mivel ma szabadnapon voltam megint haladtam egy kicsit
-
#60475 Ha készül 4 ajtós változat, bármiről kell fotó, egy szavadba sem kerül. Volánossal annyira nem utazom.
Jah, és hangokban is tudok segíteni.
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2016.07.23. 11:20:30