Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
HVN731 #60271 Üdv!
Hamár szóba került a 435-ös, igen, nemrég kezdtem el átalakítani, a még virtualbus alá készült Neutralos 415-öst. A modell részenként A játékba megfelelő, de voltak olyan részek is, amelyeket saját elemekkel pótóltam. Ebből a típusból, a három ajtós változatból, még nálunk két darab közlekedik, DZA-029, és 030, (helyijáraton). A 411-es helyett kezdtem el, mivel azt a kocsit elrontottam, a modellt a középponttól, kb sikerült, majdnem egy fél méterrel jobbra igazítani, ezért annak a konvertálását újra kell kezdeni, vagy elemenként eligazítani.
Szerencsém hogy én minden elemből külön mappában megőrzöm, a hozzá tartozó x file-okat, így azok visszaállítása nem okoz nehézségeket.
A 435-öshöz még szükségem lesz képanyagokat beszerezni, a műszerfal bal oldalán lévő kapcsolokról nincs textúrám, ezeket a játékban nagyjából próbáltam a helyére tenni, ehhez hozzájárul még, hogy nem mindnek, de szinte az összes 435-ösnek más a kapcsoló elrendezése, nehéz már gyári állapotút manapság találni.
Egy rövid bemutató a készülő járműről, a videó minőségéért előre is elnézést kérek, A gépem szépen elfut játék közben, nincs vele különösebb probléma, de videó készítésnél már észrevehető hogy eléggé szaggat, ezért nem tudok jó minőségő videót készíteni róla.