Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Nos, már vagy másfél hónapja nem jelentkeztem hiszen dolgozgattam minden hétvégén a modomon, jó pár embertől kaptam segítséget, így végül ez lett ebből:
A buszban egy két dolgot helyre raktam de azokat külön fájlba raktam a gondok elkerülése végett. Valós híd és váltó áttételekkel dolgozik a busz, a kerék átmérője valós, a motor értékei a constfileba is valós így sokkal jobban gyorsul. 3 festést mellékeltem abból 2 egyedi mert az egyiknél csak a rendszám más (ELK-753), van egy KMKK-s nógrádos festés és egy Volánbusz logós festés. A tachográf is már pontosabban mutatja a sebességet a Shift+Z-s információs sáv értékéhez viszonyítva.
Ez már nem olyan amatőr munka, mint a BKV modhoz készültek, ez már sokkal jobb azokhoz viszonyítva, mert azok az első próbálkozásaim voltak.
A hangok HVN-731 érdeme. Én vagyok a megvágójuk, a sound.cfg-be meg közösen hoztuk össze a dolgokat.
A motorhangokat viszont nem adhatom ki mert HVN dolgozik rajtuk. Így CCV-520 motorhangjaival dolgozik a mod.
Letöltés
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2016.02.28. 21:28:45