qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MineHeadHun
    Nos, a Google Drivera felrakom, nem mondom, hogy jól vezettem, de néhol azért nem mentem úgy, mint egy hülye (példa, mikor Csesztve felé mentem). 263-as vonalon furikáztam, 36 perces lett a videó(néha meg-megálltam, mert vagy siettem vagy a windows pittyegett mikor az alagútba mentem hogy 10%-on van az aksi így fel kellett rakni töltőre, meg egyszer megnéztem, hogy megy-e a videó)

A buszban annyit módosítottam, hogy a híd áttétele kisebb (5.11-es) magyarán igazi volános híd, a 3. fokozat meg 2.22-es, hogy a 39 km/h-t elérje a busz abba a fokozatba, illetve a motor constfileja a D10-es motorhoz lett igazítva(alapjáraton 2300-ig megy, fokozatokban meg 2200-ig, ott leszabályoz).

Belső motorhang: CCV (azaz nem cseréltem ki azt), Külső motorhang: GMI-féle Ikarus 256.44-ből kiszedve
    Hídhang: CCV-445(Tengex felvétele, én megvágtam azt, 1 óra 44 perces hangfelvételről van szó, mivel Vác-Salgótarjánig ment vele)

Videó linkje (Google Drive)