qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MineHeadHun
    Ha már a CCV-féle 260.32 előjött, én meg sound modot készítettem hozzá(igazi volános hang!), amit több embernek megmutattam aki OMSI-t használt/ikarusokról csinál hangfelvételt(konkrét neveket nem említek), és ők azt mondják, hogy elég jó lett a hangfelvétel, van benne némi hiba, de azóta kijavítgattam őket. Talán a 25 km/h-s hang loopolása volt gond, mert a hang nem olyan jó, viszont a felvételben a 3. fokozatba a sofőr 30-35 km/h-nál váltott(Ikarus 256-os ról van szó!) így muszáj volt a hangmagasságot csökkenteni, és hát ahogy a hang ismétlődik, az ismétlődésnél ilyen pici "hullámozás van" de hát ilyen ez a popszakma, sosem lehet semmi sem tökéletes (még a Windows 10 sem :DD, néha az is bugos)

1-es fokozatot meg nem csináltam meg, mert az olyan rövid a CCV-445-ben, hogy muszáj volt kihagyni, nem rakhatom be a 2-es fokozat hangját mert akkor meg elrontaná az 1-es fokozat hangját.
    Videó a befejezett verzióról nincsen, csak az általam V0.99-esnek titulált, ahol még több hiba van. Mellesleg amúgy van, de ott kihúzattam a buszt meg 3-asban mentem vele sokáig mert annak a pár embernek mutattam, hogy már a 30-40 km/h-s hang meg van csinálva hogy ne legyen hullámos.

Ha meg megosztom a videót, csak ide kerül fel, hiszen nincs kedvem a youtube-bal szenvedni, hogy meglegyen a 15 perces korlát legyalulása egy kicseszett telószám megadása végett. Mert a V0.99-es is 25 percesre sikeredett hiszen egy fordát nyomtam le a Börzsöny-fiktív 260-as vonalán.