Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
kestrelHD #58751 Nem fikázást kértem hanem segítséget és tudtommal szólás szabadság van...Jó Magyar mentalitás egy megaszongya és jön a többi. Igen tisztában vagyok vele ,hogy nem 5 perc egy egy ház objektum se mint sem egy busz pl...De én a közösség érdekeit nézve mondom ezeket ,hogy a Volvo 7700A eltűnt a süllyesztőbe pedig nem vagyok Volvo fan de hiányolom a készletből és rajtam kívül biztos vagyok benne van olyan budapesti lakos aki a virtuális utakon szívesen vezetne. Össze kellene fognunk nem lehurrogni a másikat emiatt nem tartunk sehol. Ennyi erővel én is mondhatnám ,hogy kit érdekel a vidék elvégre Budapesten lakom de nem fikázásból írtam azt ,hogy nem Setrára van szükségünk hanem BKK busz felhozatalra. Youtube-on folytában azt látom WIP WIP WIP...Meg ,hogy kiadom ekkor akkor de sehol semmi nem lett belőle. Talán de csak talán találok egy békeszerető fórumozót aki hajlandó belevágni és időt energiát nem spórolva segítséget nyújtana én meg annyival segíteném ,hogy textúrát fotózom meg hangokat készítek. Ennyi erővel minek lett megcsinálva a 280-as elvégre van Solaris Urbino...Végszó: összefogás és segítség nyújtás nem fikázás. Köszönöm