OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Bobenõ, 2015.07.06. 18:19:46
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
A Caio Alpha Volvo B58-nál meik a 3-mas ajtó parancsa?
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.07.06. 13:02:37
Tegnap töltöttem le a Mercedes Citaro-t (FUTÁR-os és OmsiCenter-es). A külső kijelzők nem működnek.
Szeretném kérni a segítségeteket!
Gábor 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Légyszi valaki :S
Haters gonna hate!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Haters gonna hate!
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Kéne nekem egy gyors HELP!
Hol lehet megnézni egy adott busznál, hogy melyik parancsra vannak rárakva az ajtók nyitása/csukása?
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.07.05. 10:35:10
Az ai kb akkor száll belém amikor megállok egy lámpánál, vagy ilyesmi. Régen az első résszel játszottam sokat, ott ilyesmi nem volt. A kettőt ritkán előkapom, hogy hallgassam az utasok rikácsolását kicsit, de sajna nem is tehetek a balesetek ellen.
A tükrös eset pedig szó szerint a busz hátsó sarkánál megjelenő autókat jelenti. Klasszikus tükörbe néz, indexel, (nem mint BKK-s sofőrök...), sehol senki, erre gázt neki, kormány ki, és éppen csak vissza tudom rántani a furgon mellett....
Nem egy csúcs a gépem, nincs is felhúzva a grafika, de valami csúszka biztos szabályozza, hogy mennyire messze jelenjen meg egy jármű a tükörben. Kis változást azért még elbír ez a masina is 😄
Közben látom jött javaslat, megpróbálom!
Utoljára szerkesztette: Petyaarc, 2015.07.05. 10:16:04
Aztán lehet, valami más oka is van, de én úgy tapasztaltam maguktól is furán viselkednek.
A tükörrel mit értesz? Akad a képe, vagy az a gond, hogy a kocsik "ott teremnek". Utóbbi esetén pontosabban hogyan? Általában még időben észre lehet őket venni, mert nem jönnek túl gyorsan, persze ehhez kell egy normális méretű és szögű tükör is.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Légyszi segítsetek! Miért van az, hogy az ai kisautók folyton nekem jönnek? Fékezek, és hátulról belém száll, utána jön a bünti, késés, meg egyebek...
A játék eredeti steam-es omsi 2 semmi mókolás, gányolás, módolás nincs benne, csak 2 DLC ( Three generations, Ai-articulated bus for Vienna)
Ezek csuklós busszal jönnek elő...
Bónusz kérdés, hogy melyik beállításomon kéne finomítani, hogy a tükrökben korábban jelenjenek meg a közlekedő autók, ne csak úgy oda teremjenek mellém amikor indulnék ki egy megállóból.
Előre is köszi a válaszokat, esetleg tippeket!
Sceneryobjects\Buildings_RW1HH\HH_kath_EG.sco
Sceneryobjects\Buildings_RW1HH\HH_kath_Schulhaus.sco
Sceneryobjects\Buildings_RW1HH\HH_Mietshaus_6.sco
Haters gonna hate!
--------
Hamarosan kiadásra kerül egy menetrend frissítés, abban már várhatóan benne lesznek a hiányzó hangok.
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
@ Ikarusfan Szép,összetett lesz!
Utoljára szerkesztette: olimano2222, 2015.07.04. 15:33:15
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Most már mindenki szabadon festetheti a textiljét meg varrathat belőle harisnyát (ha nem zártak volna be rég a gyárak):
Van lehetőség vásárolni is nagyobb méretekben:
Lehetőség adódott a művelődésre is:
És természetesen közlekedés fejlesztésre is sor került:
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
Intel C2D E6700 @ 2,66 GHz, 4 GB DDR2, Gigabyte HD5450 512 MB Logitech Driving Force GT + "Home-made" kuplung
Köszi, de be van kapcsolva az AI hang, a scenery sound, hangok száma maxon...
Minden másnak van hangja.
Lenne egy kérdésem hozzátok.
Börzsöny 2-nél AI-listbe bele applikáltam a kéklámpás járművek aktív - a kéklámpát használó - változatát.
A gondom az, hogy sziréna hangja egyiknek sincs, kéklámpákat szépen használják is.
Mit kellene megnéznem, módosítanom, hogy legyen?
L.