Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
kestrelHD #58729 És ha ezért fizetnék is? Csak legyen végre Volvo 7700A BKK festésben ennyi az álmom...Bizony megtudnám tanulni de angol nem az erősségem, a tutorial gyakran nem tükrözi az én verziómat, Omsi editor meg eredeti az OMSI 2-őm de amit láttam ,hogy így meg úgy csináljam meg steamen ,hogy működjön is ,nekem más a verziója a steam-nek mint amit bemutatnak.Omsi editor egy túlbonyolított pályakészítő.(vagy én vagyok gyökér hozzá) De egy éve nem jöttem rá nincs aki segítsen tutorial videó meg nem adja vissza azt a segítséget mintha valaki itt ülne mellettem és mondaná mit hogyan kell és miért kell...De ne Solaris Urbinozzunk már meg franc tudja milyen Börzsönyön menjünk hanem legyen végre Budapesti pályából több elvégre 2millió lakosú város...És talán egy évtizedben egy kiegészítőt kiadnak a készítők...(nem fikázok senkit nyilván nem mindenkinek van erre ideje) Nekem lenne időm ,gépem csak tehettségem nincs hozzá...Mióta "tervbe" vannak de ezek a tervek már évek óta csak tervek...Azt se tudom hogyan kell módosítani egy Omsi formátumú buszt. Túl sok a vidéki pálya meg sczezin v mi a franc meg minden noname setra ez meg az...még 5 évet tanulok és talán letudok tenni egy út textúrát...