Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
kestrelHD #58725 Sziasztok! Lenne egy kérdésem...Az Ikarus 260 BKV 2015ből hogy tudom kivenni a futár kijelzőt és betenni a 280-asba az a otromba Ibis FOK-GYEM helyett? Mit kell hozzá módosítani? Mert annyira ott vagyunk az ilyen vidéki pályákkal meg minden ,jó nem fikázás de el kellene pár BKK kiegészítő is és több jármű...(és igen ha tudnám hogyan kell ezeket csinálni már rég csináltam volna pályát is és buszt is...de nem vagyok programozó meg poligonhálós autodesk mester...) A választ előre is köszönöm...Bulgáris megjegyzések és fikázások nem kellenek köszönöm! Bár sóhajaim halló fülekre találna és valaki csinálna hozzá végre egy BKK futárt a 280-ashoz és nem éveket kellene várni egy-egy pálya megvalósításához...bárkinek ha mondja textúrát kell fotózni ahhoz h legyen map akkor fotózok textúrát illetve besegítek de legyen már valami előrelépés és legyen Örs vezér tere Volvo 7700,7700A Citaro G2 4 ajtós BKK futárral...ezek hiányoznak de nagyon.