qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• lanerto
    Sziasztok! csak egy megjegyzést szeretnék tenni az előző napokhoz: inkább miért nem élvezzük a játékot? kaptunk egy csodálatos programot az m-r software-től, amihez szerencsénkre lehet kiegészítőket gyártani, csinálni szabadon. Aki készít valamit (általában) azért készít, mert ez a hobbija, ezt szereti csinálni. Az még egy plusz ajándék nekünk, hogy azt ki is adja, és a legtöbb kiegészítő teljesen ingyen van, amik tényleg nagyon jók, és élvezhetőek. Ha valaki kiad valamit, azzal a tudattal tegye, hogy sok mindenkinek örömet tud okozni vele. Rosszat elvégre senki nem tud csinálni nem? :) Mindenki aki pluszba ad valamit a játékhoz és azt nyilvánossá teszi, már megérdemel egy köszönjük-et, legyen az akármilyen, hiszen nekünk is csinálta. Arra pedig, hogy ki milyen alkotását hogy osztja meg... egyetértek az előttem szólókkal, szerintem kellene egy hivatkozás (mint pl. a Szabályzat), ahol össze vannak gyűjtve a fórumozók honlapjai, és ott a saját honlapjukon azt raknak ki amit csak szeretnének :) Legfeljebb egy hozzászólás erejéig írhatja, hogy ez meg ez elérhető, stb... Elnézést kérek, hogy beleszóltam a dolgokba, de nem árt figyelembe venni a játék eredeti célját: A buszvezetést :)