63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
norb82 #57246 Nem a terepviszonyokhoz állítja (olyan érzékelője nincs) hanem a gázpedál lenyomásait figyeli, és így a vezetési stílust tanulja. Ha nagy gázokat adsz, tovább húzatja, ha a kis gázok a jellemzők, hamarabb felvált. -
laacika #57245 Sziasztok,lenne egy gondom a Batlefield 1942 játékkal,a kis fiamnak feltettem a gépére de induláskor elindul a játék de a monitor azt irja ki hogy "nem támogatott" mit kell tennem?Köszönöm válaszaitokat -
Geri556 #57244 Ha már szóba jött a ZF. Valakinek nincs kedve egy takarékos ZF4HP500 scriptet összeraknia (1D2NR gombsor) ? Én már rég feladtam, lehet valaki másnak sikerülne...
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.05.11. 20:08:33 -
Hyp3r #57243 Kikapcsolva is megemeli a váltási pontokat dimbes-dombos pályán. Kipróbáltam. De legalább megoldódott a problémám :) -
Gondolom ha sík terepen mész, akkor nem kell annyi nyomaték, elég kisebb fordulat is (ergó kisebb fogyasztás), viszont ha dimbes-dombos helyen, akkor nagy nyomaték kell, és folyamatosan állítgatja ezt. Bár a fene se tudja :D Az is lehet, hogy a sebességek kapcsolásának a gyorsaságát állítja magának terheléstől függően. :) -
Routeres #57241 A ceteff honlapján azt írják, hogy "the transmission adapts the shift characteristic to the particular route profile during travel", azaz a váltó az aktuális terepviszonyokhoz igazítja a váltás karakterisztikáját. Akármit is jelentsen ez. :)
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2015.05.11. 19:13:18 -
Hyp3r #57240 Ha kikapcsolom a topodyn-t a constfile-ban, akkor jók a váltási pontok minden fokozatban. Mi ez a topodyn és mire szolgál? -
Hyp3r #57239 Az áttételekkel nincs gondom, csak az a problémám, hogy 5. és 6. fokozatokba magas fordulaton történik a váltás. Próbáltam a változókat kisebb értékre venni, de nem történt semmi. 2-4-es fokozatokba olyan 1700-as fordulatnál vált (a ford.mérő szerint), 5.be és 6.ba váltáshoz akár 2000-es fordulatszám fölé is kell pörgetni (sík úton). -
Na nekem az "Aktuální patch (30. 11. 2014)" szövegre kattintva letölthető(illetve már nem elérhető) fájl kéne -
bpyfan #57237 Semmit. A Map Tool-s szerint is minden rendben.
szerk:Nem minden esetben ugyan ott akad le.
Utoljára szerkesztette: bpyfan, 2015.05.10. 20:16:50 -
PetiM44 #57236 A betöltésnél nem kapsz hibaüzenet(ek)et? Nekem más pályáknál akkor volt ilyen, amikor hiányolt objektumokat, és akkor az egész tile-t amin az adott objektum van, kihagyja a betöltésből. -
bpyfan #57235 Itt van a Brasil Viagem állandó hibája nálam. Nem tud valaki erre megoldást? Egyszer csak elfelejti tovább tölteni a pályát.
KÉP -
bazsiihmv #57234 köszi :) sajnos ez sem segített. ugyanúgy nem talál néhány fájlt, és így nem is indul el. -
tamas120 #57233 Köszönöm! -
Ez az?
http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=8&t=7907 -
Üdv! Solaris Urbino (alterr) patch meg van valakinek? hiv.fórumon alott link van :S -
Tessék: BKV és BKK
https://mega.co.nz/#!XFZ2EZCZ!mtjMML2w1dhpubDEq6sHvN8O7aGbYZtNOn7Ulh7CLRs
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2015.05.10. 12:14:28 -
Routeres #57229 Azért annyira nem nehéz lehányni a buszt skyblue-val.
Paint.NET-et ajánlom hozzá, egyszerű, tud magyarul, frankón kezeli a rétegeket, stb. Jó cucc. Kis gyakorlás, és utána simán menni fog.
RAL 5015 (#007cb0) az égkék.
RAL 5003 (#1f3855) a mélykék sötét zafír kék.
RAL 7001 (#8c969d) a szürke.
RAL 6018 (#61993b) a zöld kapaszkodó. -
tamas120 #57228 Köszönöm a segítséget! De amúgy én elsőnek a google.hu kersgéltem de nem találtam és azért írtam ide hát ha vala ki tudja hol van ez a fajta festés. -
PetiM44 #57227 Akkor sajnos nem tudom, honnan lehetne még megszerezni. Esetleg próbáld meg elkérni a készítőtől, az e-mail címe fent van az oldalon. -
tamas120 #57226 http://data.hu/missing.php -
PetiM44 #57225 A Google első oldali találata: http://www.gsmmedia.hu/vbusforum/index.php?/topic/7-letoltesek/page__st__480__p__31993#entry31993 -
tamas120 #57224 Sziasztok! Esetleg vala ki tudna segíteni hogy hol találok Neoplan n4016 típusú buszhoz BKV vagy BKK repaint?
Köszönöm előre a segítségeket! -
Mármint az áttételekkel van gondod, vagy azzal, hogy milyen fordulaton vált? Utóbbit azt hiszem ott kell pedig átírni, amit írtál. -
bpyfan #57222 Kiléptem és vissza töltöttem a pályát.És akkor meg jó volt. Csak az utasok eltűntek. -_-
De mindig meg akad ott. -
Hyp3r #57221 Akkor végig sem tudtad vinni a járatot? -
bpyfan #57220 Én speciel nem írtam át semmit. Csak felülírtam azzal amit küldtem.
Fehér kép de ha lerakok buszt megjelenik a pálya. Ennyit csináltam vele és azóta elindul.
Nálam meg olyan hiba van hogy pont félúton kifagy a városban. Itt
Esetleg még a Map Tools-al keressétek ki nem-e hiányol valamit. -
bpyfan!
Én is kipróbáltam a brazil pályát,és bemásoltam a bazsiihmv-nek mellékelt felülirásra közzé tett linkedet,de nekem azzal se jön be semmi,tök fehér minden,kipróbáltam busz letevésel is ugyan az a probléma. Így már tényleg rejtély hogy mért nem jelenik meg rendesen. Akkor nem kell kellett átírni a portugál abc-t ? mert sok helyen látom még a mappákban. Vagy akkor más probléma van vele? Mert nekem ígyis úgyis teljesen fehér a képernyő. -
lanerto #57218 hali! keresgéltem már mindenhol, de az eredeti honlapon nem jó a link: szóval az alap csuklós MAN-hoz volt 3 hang- és váltómódosítás, az megvan valakinek? vagy esetleg valaki tudja hogy most merrefele találhatom? :)
-
Hyp3r #57217 Sziasztok!
Én is másolgattam ezt-azt magamnak, viszont szeretnék egy kis segítséget kérni. Beraktam egy buszba a 6 sebességes automata zf váltót, viszont a váltási pontok kicsit magasak az 5. és 6. sebességekben. Hogyan lehetne a váltási pontokat lejjebb tenni? Próbálkoztam az alábbi változók módosításával, de gyanús, hogy rossz helyen próbálkoztam, mert nem történt semmi.
antrieb_getr_autoSwUpMinSpdX
antrieb_getr_autoSwUpMaxSpdX
antrieb_getr_autoSwUpkickdnSpdX
Üdv! -
norb82 #57216 Az, hogy valaki összemásol létező dolgokat ebből abból amabból, betesz még egy ülést (csinált egy másolatot róla, hűha) újramodellezi a 280-as padlóját (Egy darab téglalap, két kivágással, hűha...),
ezek nem készítés.... -
bpyfan #57215 Ezzel írd felül és jó lesz.link
(Tipp ha így is fehér semmi jön be próbálj lerakni buszt és jó lesz.) -
bazsiihmv #57214 tudom, hogy jó nagy, de nem tudnád feltenni valahova úgy, ahogy neked van? vagy legalább azokat a fájlokat, amiket állítólag át kell írni, mert hát nekem sehogy sem szeretne elinduln.
előre köszi. -
bpyfan #57213 Végre elindult a Brasil Viagem. Vannak még vele problémák de játszható. Fél úton egy városnál mindig elfelejti betölti a map további részét és egyszer csak vége az útnak.
Van rendes menetrendje. A menteidő 1 óra 50 perc körül van. A menetrend tartáshoz 80km/óra szükséges.KB 140km táv.
Végre kibontakozhatott a 395.52-es :D -
Azért nem lehet csak élvezni a játékot, mert akik kemény hónapokat, akár éveket dolgoznak egy kiegészítővel, azt látják viszont, hogy mindenféle engedély, név kiírás nélkül mindenhova feltöltik azokat, avagy orba-szájba szétmoddolják tök igénytelenül, majd itt verik a mellüket, hogy ők mennyit dolgoztak vele (lásd petike, aki kilopta a futárt, képes volt lemodellezni egy téglatestet pár cimkével, a scriptet persze változtatás nélkül átemelte és most hisztizik hogy őt bizony mindenki fikázza). -
lanerto #57211 Sziasztok! csak egy megjegyzést szeretnék tenni az előző napokhoz: inkább miért nem élvezzük a játékot? kaptunk egy csodálatos programot az m-r software-től, amihez szerencsénkre lehet kiegészítőket gyártani, csinálni szabadon. Aki készít valamit (általában) azért készít, mert ez a hobbija, ezt szereti csinálni. Az még egy plusz ajándék nekünk, hogy azt ki is adja, és a legtöbb kiegészítő teljesen ingyen van, amik tényleg nagyon jók, és élvezhetőek. Ha valaki kiad valamit, azzal a tudattal tegye, hogy sok mindenkinek örömet tud okozni vele. Rosszat elvégre senki nem tud csinálni nem? :) Mindenki aki pluszba ad valamit a játékhoz és azt nyilvánossá teszi, már megérdemel egy köszönjük-et, legyen az akármilyen, hiszen nekünk is csinálta. Arra pedig, hogy ki milyen alkotását hogy osztja meg... egyetértek az előttem szólókkal, szerintem kellene egy hivatkozás (mint pl. a Szabályzat), ahol össze vannak gyűjtve a fórumozók honlapjai, és ott a saját honlapjukon azt raknak ki amit csak szeretnének :) Legfeljebb egy hozzászólás erejéig írhatja, hogy ez meg ez elérhető, stb... Elnézést kérek, hogy beleszóltam a dolgokba, de nem árt figyelembe venni a játék eredeti célját: A buszvezetést :) -
A futárnak a szkriptjét is újraírtad? :) Csak mert ha újra is modellezted, a szkript ugyanúgy lopott. Tudod mit ne is add ki ennek a közönségnek, nem érdemes, de mikor veszitek már észre hogy a nagy részét nem is érdekli? Inkább csináljatok egy saját weboldalt ahová minden nap annyi képet raktok ki, amennyit akartok. Kiírjátok ide a címet, és az nézi meg akit érdekel. Egyébként azt sem értem, miért kell mindenről képet kirakni, amit ki se adtok... Semmi értelme... Bár egy padló vagy egy gomb (szerintem inkább kapcsoló) újramodellezése hatalmas feladat, minden elismerésem a tietek.
Eggyébként léci eltudnád kűdení a Ik 405 és 415 módjaitokat? Nagyon tecccik. -
Harry22 #57209 szia kedves Peti134 azt szeretném megkérdezni tudnál e nekem segíteni várom válaszodat mindenkinek kellemes napot -
Nem lehetne ezt a félig buherált, félig lopott scriptes busznak az elkunyerálását elkérését privátban intézni? -
Csatlakoznék. Engem is érdekelne mind a kettő.