qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Peti134
    A padlót két(+1) dologért modelleztem újra:
    1. Felnyitható fedelek: Eredetileg azért csináltam hogy lehessen állítgatni ott mindent, de arra önbizalomhiány miatt nem került sor(nemtom megcsinálni)
    2. Az ajtólépcsők miatt
    +1. Több egyedi legyen benne.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Csak hogy ne azt olvassam hogy ehhez meg ahhoz vagyok béna. Nem mintha érdekelne mások véleménye, de kissé unom, hogy mindenki minősíti a munkákat(nem csak az enyémet) holott semmit nem mutatott még fel. Én érdekes módon egy munkát sem pocsékoztam le.

Továbbra sem értem, hogy a mód szót miért kell idézőjelbe tenni. Ja persze, mert nem olyan ember csinálta akit kedveltek.
    Elég vicces, ha én csinálom meg, az "mód", ha mondjuk padarmartin akkor már mód. Akkor is ha minőségileg ugyanolyan. Milyen érdekes...

@jxbell:
    1.Nem adtam ki magam császárnak.
    2.Ha alapszintű akkor mért nem tudja minden létező ember megcsinálni?

Edit: Halkan megjegyzem, hogy több készítő bejelenti egy idő után hogy nem adja ki a művet ez és ez miatt.
    Utoljára szerkesztette: Peti134, 2015.05.08. 18:53:59