Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
@c2driver: Erről beszéltem.... Szerintem ha nem tudsz egy nem-negatív mondatot megfogalmazni, akkor inkább kussolj.
@norb82: Tévedsz. Nem keveset modellezgettem a 280-ast,mint például padló(muszáj volt az egészet újramodellezni), gombok, ülések, kapaszkodók(lógó), stb.
Egyébként már egy ideje kész van, de nem fogom kiadni, ennek a közösségnek nem érdemes. Reveszdának sem küldtem el (mondjuk ebben már tényleg nincs munkája, najó talán néhány textúra).
@Geri556: Talán publikus munkám nincs, de mivel nincs jogom a futárra, kénytelen voltam újramodellezni, és úgy beletenni a 280-asba, mert visszakonvertálva nem volt a legszebb.
2 járművet tettem OMSI 2 kompatibilissé normálisan(mondjuk ez tényleg nagyon kis meló) konkrétan: Ik405, Ik415.
Ezek közül a 405-ösbe több új szkriptet beletettem(bevallom, pár szkript 412-es ből származik, csak átírtam egy kicsit) amitől valósághű ajtókezelést, Futárt, világítást, műszereket és visszajelzőket kapott.
Ismétlem ezeket nem fogom kiadni. Egyetlen ember van akinek talán elküldöm, az nemeza, mert neki normális a stílusa többek között Reveszdával is.
Trollkodóktól biztos jönne a válasz, hogy bizonyítsam be hogy ezek a sorok nem hamisak.
Nem hiszem hogy bizonygatnom kéne, bár talán rakok fel róluk képeket a jövőben.