qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Dehogy is nem, jó vagy és kész. Én mai napig nem tudtam a Zmodellert rábírni csupán egy kockát tudtam vele. Te meg rajzoltál egy buszt egész.
    Alig van kicsiny leírás hozzá. Aztán meg az elején mikor tnuló leckéket megjárja az ember a modellező progival mi legyen részletes mi nem , ha nem mented kezdheted újra, figyelni kell mi van kijelölve bizonyos deformálásoknál hisz ha nem a megfelelő pontok más lesz a végeredmény stb.
    S Apránként építetted meg az első buszod mire össze állt. Szépek a gombok a felület az összes bőrözés , gondolom te rajzoltad meg, ugyan kép alapján a felületeket hogy szebb legyen. Ezeket mind te hoztad össze. Csak csináljon már valaki egy épkézláb buszt, ott van tessék nehogy már azon múljon. Én össze gyűjtögettem az eddig leírt fórum témákból a script és más egyéb leírásokat amiket végignéztem idáig hogy egy szöveges dokumentumba másoljam. Közben jókat derültem a kezdetek kezdetén mindenki milyen lendülettel állt a témához én is miket szóltam hozzá. Sokszor jókat derültem magunkon. Ha már kicsit megtorpantunk mi lenne ha tényleg összefoglalnánk mit tudunk a buszos részről csak hogy lássuk az alagút vége merre hány méter mit szóltok? csak segíjjen aki szeretne aki nem az meg őrizgesse titkát mer így 2012 ig se lesz busz. Csak le kell írni hogy átlássuk elméletben mi van már meg kell e valami azt meg lehet külföldi fórumról megtudjuk szerválni. Vagy írdatlan nagy b ság amit mondok?