qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• cxaxoxc
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Félreértetted a dolgot. Természetesen egy fórumnak az a lényege, hogy segítsünk egymásnak, ha az illetőnek olyan problémája van, amire egyszerűen nem találja a megoldást. Na de ehez az is hozzátartozik, hogy az illető megtegye a tőle telhetőt, azaz minimum keressen rá a problémájára Google-ben. Ha ez nem vezetett találatra, akkor itt is lehet próbálkozni a kereső használatával, vagy visszaolvasni egy kicsit. Nem olyan időigényes dolog mondjuk 2-3 oldalt visszaolvasni, hátha megleled a megoldást még mielőtt mondjuk egy felesleges kérdést feltennél, sőt akár egy leendő problémára is gyógyírra lelhetsz már előre ezáltal. A Te esetedben viszont még erre sem lett volna szükség, pusztán elegendő lett volna néhány hozzászólásnyit visszaolvasni, mivel kb. pont az oldal közepén volt szó a Steam-ről, és a warez játék esetén történő teendőkről. Azt írtad, hogy rákerestél a Steam-re de nem sikerült megtudnod mi is az. Segítek. Beírtam neked Google-ba, és bár tény, hogy nem a TOP 3-ban volt magyar találat, de használtam a görgőt, és a 6-ik találatnál sikeresen az alábbi linkre bukkantam:

Steam – Wikipédia

Mi ebből a tanulság? Hogy ne csak mindig az első helyen figyeljük a dolgokat. Nyissuk ki a szemünket és nézzünk is jobban szét vele. Sokszor közelebb van a válasz, mint azt az ember gondolná... A szabályzatot pedig nem kellett volna lemásolnod ide. Mindenki tisztában van vele az ittlévők közül és igyekszik is betartani (remélhetőleg). Örülök, hogy ennyire képben vagy ez ügyben, de én konkrétan a "SZABÁLYZAT" és a "Moderátori Részleg" közötti kemény 2 sorra gondoltam olvasnivaló gyanánt. Okulva az előző félreértésből, most inkább bemásolom:

"Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
    OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC"

És az egészben a legszebb, hogy ha még a kérdésed előtt mindössze csak ennyit elolvastál volna, tudtad volna, hogy nem eredeti játék esetén hol kell megoldás után kutatni. Sőt fokozom. Ha benéztél volna az OFF-ba, még csak keresned sem kellett volna. Konkrétan a legutóbbi hozzászólásokban szinte csak a patch-ről volt szó... Remélem nem sértettelek meg, nem ez lett volna a célom az irományommal, csupán annyi, hogy legközelebb légy kicsit figyelmesebb és önállóbb

Tirdi: Nézd meg a logfile-ban miket hiányol a pálya
    Utoljára szerkesztette: cxaxoxc, 2015.03.09. 07:58:18