63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Deer
    1.06 verzió.
  • bolhalovas
    Letöltő link nincs.

• TNH
    Csak 1.04 felett jó.
  • Deer
    Sziasztok!

Ikarus 260 BKV (2.1) / OMSI 1
    Nálam valamiért nem működik a leszállásjelző, lenne valami tippetek, mit kell beállítani?
  • Benya01
    Egyértelműen Omsi 2
  • erdeidominik99
    Köszi, sikerült elindítani, most már csak annyi kéne, hogy hogyan tudom elhelyezni azokat a négyzeteket, hogy a futár mondja rendesen a megállókat? Előre is köszi!
  • MAN014
    Sziasztok!

A 3.generációs csuklósoknál: (HH109_Stadtgelenkbus1999_VHH) -ennek a busznak hol találom a festési sablonját?
    Texture/Werbung/Templates/GN2_BS.bmp ?? Ez lenne a sablon?

Köszönöm a válaszokat.
  • ccv520
    Csakis Omsi2.
  • Ikarusfan
    Hát nem tudom, szerintem azért olyan sok plusz funkciót nem jelent a 2, hogy kifejezetten arra jelenjen meg egy busz. Csuklósnál egyértelmű, de szólónál szerintem szóba jöhet simán az 1, pláne hogy az esetek többségében a készülő busz így mindkét verzióban működni fog. Emellett az Omsi 2-nek is vannak olyan hibái, amelyek meg pont az egyben nem jelennek meg szinte sose, tehát a két verzióval kb. ugyanott van az ember.
  • bocskor3
    Esőben, de szerintem 1-ben is megoldható.
  • GMI
    Omsi2ben már megvan csinálva, hogy hóban a kerék felveri a nedvességet.
  • SnyperDv2
    Az mi az a Spray ? :D
  • GMI
    Én a buszainkat omsi1-be kezdtem konvertálni, sokkal gyorsabb volt, és egyszerűbb. Viszont 2-nek is van előnye, talán pontosabban írja ki a hibákat illetve ott már lehet alkalmazni pl. a "spray" funkciót.
  • SnyperDv2
    Hali!
    Jelentem még foglalkozok a Rábával, és ha minden jól megy 1-2 héten belül kész leszek a modellel és a textúrákkal, és egy olyan kérdésem volna, hogy melyik omsiba kezdjem konvertálni majd a buszt ? Mi a különbség melyiket használják inkább a játékosok és mi a különbség a kettő között konvertálásban ?
  • Edmond14
    Nem készül valami patch, ami a 2.2-es frissítést elindítja XP-n is?
  • Geri556
    Nevet nem akartam írni, mert nem voltam biztos benne, de nem Te kezdted el a textúrázást ?
    Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.03.10. 23:02:59
  • norb82
    paint.net......
    Tud valamit azért, ..

Az lehet, de te csak a brush-ig jutottál:D Egy Omsihoz készítőnek illene mester szinten lenni egy grafikus szerkesztővel, nem gányolni.
  • nemeza
    Én csak olyan valakiről tudok, aki gondolkozott rajta, de nem tudom sikerült-e. Nála tuti hamar meglenne a modell.
  • Geri556
    A lényegen nem változtat...
  • reveszda
    paint.net......
    Tud valamit azért, ..
  • norb82
    Na de aki az Omsihoz készíteni akar valamit, az ne ecsettel retusálgasson már paintben b@szki......
  • Geri556
    Úgy tudom már átvette valaki.
  • reveszda
    Mivel olyan verzioba van betöltve mely nem lesz kiadva és kikellett "cenzúrázni" azt a "kockát", hogy ne legyen baj..
  • reveszda
    Elkezdtem a műszerfalat alakítani, a kormány van teljesen meg....
  • geri1900
    Rába Premier-ről tudtok valamit? Azt hallottam, hogy SnyperD jelenleg időhiány miatt nem tud vele foglalkozni, de nem veszi át tőle valaki a projektet?
  • Ikarusfan
    Azért volna mit javítani, rendezgetni azon a műszerfalon.
  • Geri556
    Nem.
  • Banderasbkv
    Igen.
  • norb82
    Photoshop level -100 :D
  • reveszda
    Így jobban néz ki?

• Ikarusfan
    Senki nem írt ilyet, vagy ha igen, az annyit is ért hozzá. Tört verzióval is működik az editor. A parancsikon elérési útjánál (jobb gomb, tulajdonságok) mögé kell írni ezt:

"-editor"

A szóköz kell az elejére.
  • LnD
    Lassan, de haladok a Setrákkal.
  • calathea
    Nem vagy gazdag, de én nem mondhatom itthon, he most hétvégén nem esztek húst, csak vajas kenyeret, mert apátoknak pécére kell a pénz :)
  • Gonosz Ördög
    Beugrottam munka elött az ABC-be kaját venni

• n00body

vazze akkor ezek szerint én is milliomos vok mert gyári munkásként futotta 6 hónap alatt ebayen keresztül PC alaktészekre, meg átépítésre meg egy win 8-ra??

Utoljára szerkesztette: n00body, 2015.03.09. 18:30:07
  • calathea
    Én nem a fejlesztőket szidtem, meg sem említettem őket. Routeres gyerekre reagáltam, gondolom ő milliomos és nem az Auchanban árufeltöltő mint én, nettó 80 ezerért.
  • erdeidominik99
    Sziasztok! A múltkor arra jutottunk, az editorral, hogy mivel nem eredeti a játék, nincs editor. Nem lehetne valahonnan külön letölteni? Előre is nagyon köszi!
  • cxaxoxc
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Félreértetted a dolgot. Természetesen egy fórumnak az a lényege, hogy segítsünk egymásnak, ha az illetőnek olyan problémája van, amire egyszerűen nem találja a megoldást. Na de ehez az is hozzátartozik, hogy az illető megtegye a tőle telhetőt, azaz minimum keressen rá a problémájára Google-ben. Ha ez nem vezetett találatra, akkor itt is lehet próbálkozni a kereső használatával, vagy visszaolvasni egy kicsit. Nem olyan időigényes dolog mondjuk 2-3 oldalt visszaolvasni, hátha megleled a megoldást még mielőtt mondjuk egy felesleges kérdést feltennél, sőt akár egy leendő problémára is gyógyírra lelhetsz már előre ezáltal. A Te esetedben viszont még erre sem lett volna szükség, pusztán elegendő lett volna néhány hozzászólásnyit visszaolvasni, mivel kb. pont az oldal közepén volt szó a Steam-ről, és a warez játék esetén történő teendőkről. Azt írtad, hogy rákerestél a Steam-re de nem sikerült megtudnod mi is az. Segítek. Beírtam neked Google-ba, és bár tény, hogy nem a TOP 3-ban volt magyar találat, de használtam a görgőt, és a 6-ik találatnál sikeresen az alábbi linkre bukkantam:

Steam – Wikipédia

Mi ebből a tanulság? Hogy ne csak mindig az első helyen figyeljük a dolgokat. Nyissuk ki a szemünket és nézzünk is jobban szét vele. Sokszor közelebb van a válasz, mint azt az ember gondolná... A szabályzatot pedig nem kellett volna lemásolnod ide. Mindenki tisztában van vele az ittlévők közül és igyekszik is betartani (remélhetőleg). Örülök, hogy ennyire képben vagy ez ügyben, de én konkrétan a "SZABÁLYZAT" és a "Moderátori Részleg" közötti kemény 2 sorra gondoltam olvasnivaló gyanánt. Okulva az előző félreértésből, most inkább bemásolom:

"Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
    OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC"

És az egészben a legszebb, hogy ha még a kérdésed előtt mindössze csak ennyit elolvastál volna, tudtad volna, hogy nem eredeti játék esetén hol kell megoldás után kutatni. Sőt fokozom. Ha benéztél volna az OFF-ba, még csak keresned sem kellett volna. Konkrétan a legutóbbi hozzászólásokban szinte csak a patch-ről volt szó... Remélem nem sértettelek meg, nem ez lett volna a célom az irományommal, csupán annyi, hogy legközelebb légy kicsit figyelmesebb és önállóbb

Tirdi: Nézd meg a logfile-ban miket hiányol a pálya
    Utoljára szerkesztette: cxaxoxc, 2015.03.09. 07:58:18
  • matec1996
    Sziasztok a Setra S319 UL mikorra várható?? vagy hogy haladnak vele?? választ előre is köszi :)
  • Tirdi
    A Börzsöny ha betölt, és csak az eget látom akkor mi is a probléma, mit kell csinálni? Régebben is ez volt, de nem emlékszem.