63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
1.06 verzió. -
Letöltő link nincs. 
-
Csak 1.04 felett jó. -
Sziasztok!
Ikarus 260 BKV (2.1) / OMSI 1
Nálam valamiért nem működik a leszállásjelző, lenne valami tippetek, mit kell beállítani? -
Benya01 #56706 Egyértelműen Omsi 2
-
erdeidominik99 #56705 Köszi, sikerült elindítani, most már csak annyi kéne, hogy hogyan tudom elhelyezni azokat a négyzeteket, hogy a futár mondja rendesen a megállókat? Előre is köszi! -
Sziasztok!
A 3.generációs csuklósoknál: (HH109_Stadtgelenkbus1999_VHH) -ennek a busznak hol találom a festési sablonját?
Texture/Werbung/Templates/GN2_BS.bmp ?? Ez lenne a sablon?
Köszönöm a válaszokat. -
Csakis Omsi2. -
Hát nem tudom, szerintem azért olyan sok plusz funkciót nem jelent a 2, hogy kifejezetten arra jelenjen meg egy busz. Csuklósnál egyértelmű, de szólónál szerintem szóba jöhet simán az 1, pláne hogy az esetek többségében a készülő busz így mindkét verzióban működni fog. Emellett az Omsi 2-nek is vannak olyan hibái, amelyek meg pont az egyben nem jelennek meg szinte sose, tehát a két verzióval kb. ugyanott van az ember. -
Esőben, de szerintem 1-ben is megoldható. -
Omsi2ben már megvan csinálva, hogy hóban a kerék felveri a nedvességet. -
SnyperDv2 #56699 Az mi az a Spray ? :D -
Én a buszainkat omsi1-be kezdtem konvertálni, sokkal gyorsabb volt, és egyszerűbb. Viszont 2-nek is van előnye, talán pontosabban írja ki a hibákat illetve ott már lehet alkalmazni pl. a "spray" funkciót. -
SnyperDv2 #56697 Hali!
Jelentem még foglalkozok a Rábával, és ha minden jól megy 1-2 héten belül kész leszek a modellel és a textúrákkal, és egy olyan kérdésem volna, hogy melyik omsiba kezdjem konvertálni majd a buszt ? Mi a különbség melyiket használják inkább a játékosok és mi a különbség a kettő között konvertálásban ? -
Edmond14 #56696 Nem készül valami patch, ami a 2.2-es frissítést elindítja XP-n is?
-
Geri556 #56695 Nevet nem akartam írni, mert nem voltam biztos benne, de nem Te kezdted el a textúrázást ?
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.03.10. 23:02:59 -
norb82 #56694 paint.net......
Tud valamit azért, ..
Az lehet, de te csak a brush-ig jutottál:D Egy Omsihoz készítőnek illene mester szinten lenni egy grafikus szerkesztővel, nem gányolni. -
Én csak olyan valakiről tudok, aki gondolkozott rajta, de nem tudom sikerült-e. Nála tuti hamar meglenne a modell. -
Geri556 #56692 A lényegen nem változtat... -
reveszda #56691 paint.net......
Tud valamit azért, ..
-
norb82 #56690 Na de aki az Omsihoz készíteni akar valamit, az ne ecsettel retusálgasson már paintben b@szki...... -
Geri556 #56689 Úgy tudom már átvette valaki. -
reveszda #56688 Mivel olyan verzioba van betöltve mely nem lesz kiadva és kikellett "cenzúrázni" azt a "kockát", hogy ne legyen baj.. -
reveszda #56687 Elkezdtem a műszerfalat alakítani, a kormány van teljesen meg.... -
geri1900 #56686 Rába Premier-ről tudtok valamit? Azt hallottam, hogy SnyperD jelenleg időhiány miatt nem tud vele foglalkozni, de nem veszi át tőle valaki a projektet? -
Azért volna mit javítani, rendezgetni azon a műszerfalon. -
Geri556 #56684 Nem. -
Igen. -
norb82 #56682 Photoshop level -100 :D -
reveszda #56681 Így jobban néz ki?
-
Senki nem írt ilyet, vagy ha igen, az annyit is ért hozzá. Tört verzióval is működik az editor. A parancsikon elérési útjánál (jobb gomb, tulajdonságok) mögé kell írni ezt:
"-editor"
A szóköz kell az elejére. -
LnD #56679 Lassan, de haladok a Setrákkal. -
Nem vagy gazdag, de én nem mondhatom itthon, he most hétvégén nem esztek húst, csak vajas kenyeret, mert apátoknak pécére kell a pénz :) -
Beugrottam munka elött az ABC-be kaját venni 
-
vazze akkor ezek szerint én is milliomos vok mert gyári munkásként futotta 6 hónap alatt ebayen keresztül PC alaktészekre, meg átépítésre meg egy win 8-ra??
Utoljára szerkesztette: n00body, 2015.03.09. 18:30:07 -
Én nem a fejlesztőket szidtem, meg sem említettem őket. Routeres gyerekre reagáltam, gondolom ő milliomos és nem az Auchanban árufeltöltő mint én, nettó 80 ezerért. -
erdeidominik99 #56674 Sziasztok! A múltkor arra jutottunk, az editorral, hogy mivel nem eredeti a játék, nincs editor. Nem lehetne valahonnan külön letölteni? Előre is nagyon köszi! -
cxaxoxc #56673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Félreértetted a dolgot. Természetesen egy fórumnak az a lényege, hogy segítsünk egymásnak, ha az illetőnek olyan problémája van, amire egyszerűen nem találja a megoldást. Na de ehez az is hozzátartozik, hogy az illető megtegye a tőle telhetőt, azaz minimum keressen rá a problémájára Google-ben. Ha ez nem vezetett találatra, akkor itt is lehet próbálkozni a kereső használatával, vagy visszaolvasni egy kicsit. Nem olyan időigényes dolog mondjuk 2-3 oldalt visszaolvasni, hátha megleled a megoldást még mielőtt mondjuk egy felesleges kérdést feltennél, sőt akár egy leendő problémára is gyógyírra lelhetsz már előre ezáltal. A Te esetedben viszont még erre sem lett volna szükség, pusztán elegendő lett volna néhány hozzászólásnyit visszaolvasni, mivel kb. pont az oldal közepén volt szó a Steam-ről, és a warez játék esetén történő teendőkről. Azt írtad, hogy rákerestél a Steam-re de nem sikerült megtudnod mi is az. Segítek. Beírtam neked Google-ba, és bár tény, hogy nem a TOP 3-ban volt magyar találat, de használtam a görgőt, és a 6-ik találatnál sikeresen az alábbi linkre bukkantam:
Steam – Wikipédia
Mi ebből a tanulság? Hogy ne csak mindig az első helyen figyeljük a dolgokat. Nyissuk ki a szemünket és nézzünk is jobban szét vele. Sokszor közelebb van a válasz, mint azt az ember gondolná... A szabályzatot pedig nem kellett volna lemásolnod ide. Mindenki tisztában van vele az ittlévők közül és igyekszik is betartani (remélhetőleg). Örülök, hogy ennyire képben vagy ez ügyben, de én konkrétan a "SZABÁLYZAT" és a "Moderátori Részleg" közötti kemény 2 sorra gondoltam olvasnivaló gyanánt. Okulva az előző félreértésből, most inkább bemásolom:
"Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC"
És az egészben a legszebb, hogy ha még a kérdésed előtt mindössze csak ennyit elolvastál volna, tudtad volna, hogy nem eredeti játék esetén hol kell megoldás után kutatni. Sőt fokozom. Ha benéztél volna az OFF-ba, még csak keresned sem kellett volna. Konkrétan a legutóbbi hozzászólásokban szinte csak a patch-ről volt szó... Remélem nem sértettelek meg, nem ez lett volna a célom az irományommal, csupán annyi, hogy legközelebb légy kicsit figyelmesebb és önállóbb
Tirdi: Nézd meg a logfile-ban miket hiányol a pálya
Utoljára szerkesztette: cxaxoxc, 2015.03.09. 07:58:18 -
matec1996 #56672 Sziasztok a Setra S319 UL mikorra várható?? vagy hogy haladnak vele?? választ előre is köszi :) -
A Börzsöny ha betölt, és csak az eget látom akkor mi is a probléma, mit kell csinálni? Régebben is ez volt, de nem emlékszem.