qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• geri1900
    Sziasztok!
    Sajnos van egy olyan probléma omsi2-nél nálam, hogy pc kormánnyal (logitech driving force gt) amikor manuál váltós busszal szeretnék menni, átváltok kormányra és váltok vagy billentyűzettel, vagy a kormány váltójával, azonnal "fehler bei bereichsprüfung" hibát kapok és zárhatom be a játékot. Ez abban az esetben fordul elő amikor a kormány be van aktiválva, tehát hiába váltok billentyűzettel ha a kormány aktív, egyből megkapom a hibát. Már mindent megpróbáltam amit tudtam automata kuplung, kuplung gomb a kormányra, fel le váltás, normál váltás. De a hibát ugyanúgy megkapom... Ez elég idegesítő mert én kormánnyal szeretek játszani és szeretném vezetni ezeket a buszokat is... Eddig csak egy manuál váltós busszal tudtam menni kormánnyal az az ikarus 250.59 volt. Az Ikarus EAG-nál és a többi jó manuál váltós busznál csakugyan előjön a hiba.. :/ Aki esetleg tudja, hogyan lehetne megoldani a problémát, kérem segítsen. Előre is köszönöm!