qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Ikarusfan
    Pesten a legfrissebb nagy generálos buszokon tényleg ilyenek az ülések (mármint a színűk, mert ilyen színű műbőr van rajtuk, az alakjuk egyébként olyan, mint a halasi-féle).

Viszont nem volna rossz a mdoel.cfg-ben hátrébb rakni az üvegeket (minden végére), mert látszik, hogy a székek is átvillannak rajta. Egy másik, FOK-GYEM-re jobban emlékeztető font sem ártana a kijelzőre.
    A műszerfal alapja túl kontrasztos a műszerekhez képest (egyszerűen túl sötét), szerintem a kormányra is ráférne egy csere, nem csak egy textúrasötétítés, illetve a FOK-GYEM vezérlő se tűnik nekem túl meggyőzőnek. Ha nem lehet (pontosabban nem tudtok) berakni egy olyat, mint az igazi, szerintem inkább ne is legyen benne, mert csak ront az összképen.

A ZF kapcsolósor sincs a helyén, a többi gomb se nagyon (nagyon közel vannak szerintem egymáshoz).
    Egyébként Peti, nem tudom, milyen segítség kéne az animációhoz. Minden kapcsolónak tök ugyanaz, csak más a változó neve. Az meg adott.