OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Nem tudom, hogyan lehetne még próbálkozni, hogy sikeresen működjenek a menetrendek mert sok módosítást végeztem a pályán, nem szeretném újrakezdeni az egészet.
( Teljesen felesleges szerintem a kirohanás, ha nem kap az ember választ. Én is félve teszek fel egy-egy kérdést mert biztos, hogy többször megfordul és több válasz is érkezik rá, ezért is mielőtt kérdezem alaposan utánaolvasok. Most hiába tettem nem találtam megoldást a problémára ).
Köszönöm még egyszer! 😊
Utoljára szerkesztette: reveszda, 2014.10.25. 20:24:34
-rosszul textezted fel a modellt (elíródott egy fájlnév valahol)
-elrontottál valamit a konvertálásnál
-nem másoltad be a textúrát
most kezdtem el játszani az OMSI 2-vel. az előző verzióhoz volt olyan addon, hogy én vezérelhettem minden ajtó nyitását külön-külön. ha jól sejtem, ehhez is létezik ilyen, de sehol nem találom. tud valaki segíteni? előre is köszönöm!
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Nekem egy gondom van a pályával így elsőre,nekem akárhogy állítom Omsi2-nél, a beállításokat,akadozva tölti be a további útszakaszt amerre mennék. Már nem egy és nem kettő beállítást állítottam a csúszkákon össze vissza de sehogy nem akar normálisan,akadás mentesen betölteni
a további útszakaszt. Próbáltam Omsi 1-ben is,ott is akadozik útbetöltéskor,de még tán ott tűrhetőbb játszható,ha nem veszem figyelembe az akadozást.
Amíg a költözés tart, addig az OMSI+ fejlesztési kérdőív eredményei alapján nekiálltunk átdolgozni az oldalt. Csapatunk alaposan fontolóra vett minden javaslatot, így született meg az új dizájn, amely minden tekintetben jobb, szebb és több lesz elődjénél, de többet nem szeretnénk elárulni, ízelítőnek legyen ennyi elég...
Köszönjük a türelmeteket, hamarosan újra találkozunk!
www.omsiplus.hu - OMSI+ - A magyar gy?jt?oldal
OMSI 2-höz honnan tudok letölteni buszokat meg pályákat?
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
UI: rossz a válasz, nem magamnak hanem FOGNARnak
Utoljára szerkesztette: reveszda, 2014.10.25. 12:41:54
Én örülnék a futárnak 😊 És amúgy kijelzős lesz, vagy marad táblás? Valamint bolygóajtós lesz, vagy ráncajtós? 😊
Szerk.: Látom bolgyóajtós, és első látásra mintha kijelzős is lenne 😄
Utoljára szerkesztette: Fognar, 2014.10.25. 12:28:07
Utoljára szerkesztette: reveszda, 2014.10.25. 10:20:51
Valaki nem tudja esetleg, hogy a Redercs pályához milyen egyéb letöltések, kiegészítők szükségesek? Letöltöttem az 1-es verziót, viszont játék közben hiányol egy bizonyos femkorlat.sco fájlt, emiatt nem is tudja betölteni a pályán a szükséges következő tile-t. Mondanám, hogy valaki küldje át nekem, viszont nem tudom biztosra mondani, hogy csak ez az egy fálj hiányzik, arra meg nyilván nem fogok megkérni senkit, hogy sokszáz fájlt átküldjön. Akinek megvan ez a pálya, és hibaüzenet nélkül fut, az meg tudná mondani nekem, hogy milyen egyéb kiegészítők vannak fent neki? Előre is köszönöm szépen.
Ha megnézed a log fájlodat (a játék főkönyvtárában van), abban elvileg látni fogod, mi az, ami hizányzik (Error-ral kezdődő sort keress, ami után valami fájl elérési út van, majd nézd meg, hogy létezik-e nálad az adott fájl).
Egyébként jó látni végre valakit, aki nem nagy kirohanást csinál, ha nem válaszolnak neki <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.10.24. 10:55:44
Tegnap írtam egy kis menetrendproblémával, de nem érkezett válasz, bizonyára ti sem tudjátok akkor mi lehet az oka. Próbáltam keresgélni a neten, de nem találkoztam hasonló panasszal. Több járat van a pályán, kettővel tudok játszani, de a másik 3-nál választanám ki az indulási időt és nincsenek. Nem tudom mi történhetett. :/
Mindenesetre azért köszönöm! 😊
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Valaki esetleg tud abban segíteni, hogy az omsi 2 editorában miért nem illeszkednek pl. a kereszteződések (objektum) az utakhoz? Már többször újra tettem az omsi2-t, de semmi változás.
Válaszokat előre is köszönöm!
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Utoljára szerkesztette: GLevi10, 2014.10.23. 02:02:07
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Körülénéztem a neten,de nem látom sehol hogy letölthető lenne a volvo saffle b7L,egy helyen láttam WIP -ben.
Omsi2-be nem használható az Ikarus C60-as , csak omsi1-ben a letöltésben mellékelt txt-ben ott is van hogy 1.04 és 1.06 ban lehet jó,de ott a busz kiválasztásakor hibát ír ki.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.10.22. 18:45:07
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Ja, és nem tudod, hogy a volvo saffle b7rle-t le lehet-e tölteni ingyen?
Utoljára szerkesztette: BetaIkarus260, 2014.10.22. 17:08:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két dologban szeretném segítségeteket kérni.
Megfigyeltem, hogy bármelyik pályán játszom, esős időt állítok be 5-6 perc után Fahrer hibával lefagy az egész játék.
Eső nélkül nincs ilyen gond.
Illetve ma játszottam volna az egyik pályán és amikor kiválasztom a járatszámot nem tudok menetrendet választani hozzá, egyik járathoz sem..
Előre is köszönöm szépen esetleges segítségeteket!
Valaki próbálta már ezt az orosz kiadású Ikarus C60 bolygó kétajtóst ?
Mert nekem hibát dob fel a busz kiválasztásakor Omsi 1-ben.
Omsi 2-ben nem próbáltam mert nem tudom abba működik-e.
Ikarus C60
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.10.22. 16:05:15
Tudom, hogy unalmas már, meg sokszor le lett írva, de szeretném megkérdezni, hogy pontosan mi kell ahhoz, hogy a DélPesten működjenek a vonalak oda-vissza. Előre is köszönöm a választ!
Letölthető: omsi1-2.webnode.hu a letöltéseken belül a járművek menüpontban!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: reveszda, 2014.10.22. 14:22:41
Elég sok épületről van szó.
Unalmas, de sokat segítene.