qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Harry22
    Sziasztok Kedves OMSI fórumozók!

Már többször írtam ide, hogy dolgozunk egy Ikarus 260.32-esen, tudom hogy készült már ilyen típus az OMSI-hoz, de rengeteg munkánk van benne és nem szeretném befejezetlenül hagyni.
    Azokhoz fordulnék most segítségért, akik bármilyen módon hozzá tudnak járulni a modell befejezéséhez.
    Már több emberre ráírtam, volt aki nem is válaszolt.
    Merem gondolni, hogy azért nem válaszoltak, mert vannak olyan gonoszak, hogy ha rajtuk múlik más boldogsága, arra tesznek.
    Azt mondom, hogy ne legyünk ilyenek, ahol tudunk segítsünk a másikon, ezért alakult a fórum.
    Itt a fórumon azt tapasztaltam, hogy aki segítséget kér azt lehurrogják.
    Ezért szeretnék egy olyan csoportot kialakítani, ahol nem hurrognánk le a többieket, hanem segítenénk elkészíteni egymásnak a buszokat.
    Összehozhatnánk egy weboldalt, ahonnan le tudnák tölteni az emberek a munkáinkat.
    Tudom, hogy nem egy-két napos munka, de kis segítségnek is örülnék, szóval, ha valaki 2 kapcsolót átalakít már azzal is előrébb vagyunk.
    Nagyon sok ötletem van a buszhoz, és azzal is szeretném kiadni. Annyit elárulok, hogy minden volán buszának külön csomagot adnánk, ami az aktuális volán buszain található pl.: jegygép, kassza.
    Aki benne lenne egy ilyen körben, annak egy kis ízelítő
    Akit érdekel az kérem jelezze!

Azt mondom, hogy fogjunk össze, itt a karácsony, a szeretet ünnepe.
    Segítsünk egymásnak!

Kellemes Ünnepeket!