Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
gabesz012 #55451 Nézd meg a játékvezérlőkben, hogy ne legyen beállítva, csak 1 kormány. Nekem a régi játékvezérlő kavart be, ott maradtak a gombok beállításai, én sem jöttem rá hetekig, hónapokig, hogy miért nem tudok normálisan manuális buszt vezetni (a 256-os csinálta ezt, hogy nem lehetett kuplungolni, az O305-ben csak nagyon durván csúszott).
Az EAG-hoz gratula, szép lett, tetszik a hangja is, látszik, hogy sokat dolgoztatok vele. De nekem nagyon nem fekszik a vezetése. :( Plusz a Scaniásban nem automata a kuplung, kormány mellett még billentyűzeten váltogatni nagyon nem kényelmes, a sebességérzet számomra rossz, 50-nél már olyan, mint amikor az SD-vel 60-65-el megyek (azért azt írtam összehasonlításnak, mert közvetlen az E95 után mentem egy karikát az adventi busszal is), a szélességét is nehéz érezni, rendre 10-15 centire sikerült megállni a szegélytől (oké, ez user hiba, csak szokni kell, de pl. a Camo-ban is magasabban ül az ember, azt mégis sokkal jobban lehet érezni), meg a fordulókör sem teljesen okés, túl könnyen befordul szűkebb kanyarokban is. Teszem hozzá, a 256-osban is érzem ezeket, és ettől még néha-néha elő fogom venni őket, mert jók.