63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Akkor úgy fogalmazok hogy "az áramot". :D -
norb82 #55479 Dízelben nincs is gyújtás :P :D -
Add rá a gyújtást. :D -
Kopasz13 #55477 Nagyon jó lett az EAG pack, és köszönjük szépen, de a festhetősége akár csak a c56-é a béka feneke alatt van (és nagyon finoman fejeztem ki magam)... -
Igaz, a 260-ast elfelejtettem. :) -
A 256.44-ben is hasonlóak a scriptek, ott is így megy az indítás. De nem egy más busznál szintén nem megy a főkapcsoló az E betűre (pl. CCV 260-asa). -
Kipróbáltam az új Ikarus EAG-t. Régóta játszom az OMSI-val, de ilyen megoldással még nem találkoztam, mint ami ebben a buszban van... (az hogy nem reagál az E, M billentyű parancsra) :D Mire rá jöttem hogy a motort hogyan indítom be és hogy hogyan tudom az üresből, sebességbe tenni hogy ne fulladjon le, a busz s vele elindulni, hát az volt vagy félóra is... De megérte a szenvedést. :D
Érdekes megoldás lett, csak meg kell szokni. :D Gratulálok mindenkinek, aki részt vett ebben a hatalmas és nagyszerű projektben!! :) -
norb82 #55473 Az NL202 szlogenje leginkább az szokott lenni, hogy a legkisebb is számít:D -
bpyfan #55472 Szlogent és busz kéne cserélni.
"Ikarus az élménydús utazásért!"
De maga a festés jó! -
Routeres #55471 "Alacsony padlószint a kényelemért, Euro-2 motor a jövőért"
-
abner56 #55470 Köszi a választ! -
bpyfan #55469 Ú köszi! Nagy segítség. 
Pár kanyar után előjött még pár apróság. Például hiába van utastér világítás akkor is pufognak. A másik dolog meg a gurulva indítás nem működik. Hiába rakom sebességbe nem indul be. -
Ilyen vélemény nyilvánítást nem mindig látni,Először is elnézést,hogy ezt szóvá teszem. Igazából én csak a tesztelő voltam,néha-néha egy két hibát jeleztem az urak felé! Az elismerést köszönjük,az ilyen mindig jól esik és ezzel jelezted,hogy volt értelme a fáradozásuknak. Egyszóval Szívesen! :) -
Igazából ezt csak akkor tudod meg amikor felteszed rá az OMSI1/2-t és a beállításoknál kipróbálod hogy hogyan fut a gépeden, a Proci, és a Ram megfelel, kérdés hogy az integrált videókártyával mit fog tudni kezdeni a játék. Ha nem is FULL HD-ban fogsz vele játszani, de biztosan elfog indulni. Én szerintem. :)
@GMI: Köszi. ez megnyugtató. :)
Utoljára szerkesztette: matesz19, 2014.12.14. 20:01:34 -
Nem kell sakozgatni vele. :)
[newcurve]
antrieb_kupplung
[pnt]
0
1
[pnt]
0.9
0
Ezen a részen kell állítani. -
bpyfan #55465 Köszi akkor mindjárt neki kezdek hogy keresni.Bosszant hogy nem lehet vele szépen indulni hanem csak úgy "becseszi" vagy fel kell nagyon pörgetni a motort vagy fullad. A C56-os meg nagyon jó az ilyen aranyközépút nagyon szerettem azzal menni. -
Átrakni nem, de a antrieb_constfile_ZF_S6_120U.txt-ben lehet állítani. Keress olyat, hogy antrieb_kupp_Mmax_haft és antrieb_kupp_Mmax_gleit az alatta lévő számmal lehet sakkozgatni. -
abner56 #55463 Medion Akoya E4017 Desktop-PC
AMD A10-5700 Prozessor 4x 3,4GHz
4GB RAM, 1000GB HDD Festplatte
AMD Radeon HD 7660D Grafikkarte
Ilyen gépét kaptam szerintetek ez megfelel? -
bpyfan #55462 GMI! A két botváltós busznak a kuplungján lehet valahogy állítani? (túl magasnak érzem Nem lehet átrakni bele a C56-ös kuplungját például?)
Utoljára szerkesztette: bpyfan, 2014.12.14. 18:16:25 -
Kifejezetten omsi 1 alá épült :)
Utoljára szerkesztette: GMI, 2014.12.14. 18:08:57 -
abner56 #55460 Sziasztok szerintetek ez a videó kártya jó omsizni?AMD Radeon 7660D -
Csatlakozom az előttem szólókhoz, mert a videó alapján, príma gépeket alkottatok, ahogy eddig is.
1 kérdésem volna, hogy az OMSI 1 alatt is működik, vagy csak kifejezetten OMSI 2 alá lett tervezve és megépítve?? :) -
GTT436 #55458 Rendben. Talán megolgódott a problema. A logitecg g25 active volt . És ugye alaból van kuplung :D Megnézek egy gyors tesztet.
Utoljára szerkesztette: GTT436, 2014.12.14. 17:51:39 -
Segítene, ha kiszednéd a többi játékvezérlőt a listából, esetleg átnéznéd, azok aktívak-e, vagy van-e beállítva rajtuk kuplung. -
GTT436 #55456 De csak egyszer van.
Ami kék az a enyém.
Utoljára szerkesztette: GTT436, 2014.12.14. 17:39:43 -
Ezt sajnos nem sikerült megoldani, üresnél nem működik az előválasztó (hozzáteszem a valóságban sem) szóval először kuplung aztán kell üresbe tenni. -
Igen, ezt a hibát én is észrevettem. Ha sebességből kiveszem üresbe, akkor sebességben marad. De ez legyen a legnagyobb gond.
E95.04-el meg majd próbálkozok.
-
davidcs94 #55453 Nekem az Scania motorosok előválasztós váltójával van egy kis gondom. Az üres sokszor nincs meg. Megyek pl. 7-ben, megálló jön, fékezek, közben raknám ki üresbe, de ugyan úgy sebességben marad, aztán nyomkodom a kuplungot, meg a sebességeket, meg össze vissza az n betűt, de semmi. Hiába írja a sebességnél a műszerfalon az N-t, ugyan úgy bentmarad, rá is kuplungolok akkor is.
Amúgy nagyon tetszik a busz, bár a valóságban mintha lomhább lenne a rábás, de annyi baj legyen. -
gabesz012 #55452 Elsőre nekem sem indult valamelyik, talán ez volt, pedig kályháztam is pár percig, kitöröltem, majd újra leraktam egyet, az már indult. :) -
gabesz012 #55451 Nézd meg a játékvezérlőkben, hogy ne legyen beállítva, csak 1 kormány. Nekem a régi játékvezérlő kavart be, ott maradtak a gombok beállításai, én sem jöttem rá hetekig, hónapokig, hogy miért nem tudok normálisan manuális buszt vezetni (a 256-os csinálta ezt, hogy nem lehetett kuplungolni, az O305-ben csak nagyon durván csúszott).
Az EAG-hoz gratula, szép lett, tetszik a hangja is, látszik, hogy sokat dolgoztatok vele. De nekem nagyon nem fekszik a vezetése. :( Plusz a Scaniásban nem automata a kuplung, kormány mellett még billentyűzeten váltogatni nagyon nem kényelmes, a sebességérzet számomra rossz, 50-nél már olyan, mint amikor az SD-vel 60-65-el megyek (azért azt írtam összehasonlításnak, mert közvetlen az E95 után mentem egy karikát az adventi busszal is), a szélességét is nehéz érezni, rendre 10-15 centire sikerült megállni a szegélytől (oké, ez user hiba, csak szokni kell, de pl. a Camo-ban is magasabban ül az ember, azt mégis sokkal jobban lehet érezni), meg a fordulókör sem teljesen okés, túl könnyen befordul szűkebb kanyarokban is. Teszem hozzá, a 256-osban is érzem ezeket, és ettől még néha-néha elő fogom venni őket, mert jók. -
Próbáld meg többször üresbe rakni,vagy tartsd benyomva a kuplungot, hátha.. Néha szokott cirkuszolni :D -
Ezzel én is (és szerintem mindenki) egyetért. Köszönjük! 
-------
Az E95.04-nek más módon történik az indítása? Mert nekem az összes többi elindult, csak ő nem. Indítózik, de nem röffen be.
-
Kérdés: A legújabb 280.70B-ben az ajtók jók már? -
Tisztelt bocskor3, GMI, VL67, Toruss, SnyperD, HVN-731, CCV-520, olimano2222, Routeres1994,és Béres Márton urak!
Tegnap letöltöttem az EAG packot, és meglepődve tapasztaltam, hogyy milyen jól sikerült. Nagyon elnyerte a tetszésemet! A hangok tökéletesek, az előkészítős váltó egyszerűen csodálatos, az ötletek amik belekerültek (pl.: kulcs a fiókban), a modell, a textúra, az új scriptek nagyon bejöttek, semmi rosszat nem tudok elmondani a buszról, a kézikönyv egyszerű, és mindent ami lényeges elmagyaráz, leír. Nem gépzabáló, rendesen-hibátlanul-szaggatás mentesen fut a gépemen. Örülök neki, hogy megosztották velünk ezeket a csodálatos járműveket!
Azért írtam igazából kommentet, hogy megköszönjem a fáradozásukat, a ráfordított munkaórákat, hogy egy ilyen tökéletes buszt összehozzanak. Köszönöm szépen, a jövőbeni munkákhoz sok sikert, és rengeteg türelmet kívánok!
!
Ui.: Jó vele baktatni Börzsönyön (szuper lett a BUSE-HOF hozzá :) ), és Pomorze-n (Itt egy picit el van csúszva a BUSE kijelzőn a feliratok, de ez nem érdekel :D) :)
Maximális tisztelettel:
Martin :) -
Hosszúpuska01 #55446 Sziasztok!
Érdeklődnék hogy szerintetek a közeljövőben várható lesz-e a conecto kiadása vagy esetleg a készítő saját célra készíti, hátha ti többet tudtok róla.
Itt egy videó is róla:
Üdv.
-
köszi :) -
GTT436 #55444 Nézd meg a 55425 hsz-t -
Festhetőséget teszteltük és véletlen benne maradt. -
Routeres #55442 A Neoplan utólag felszerelhető kütyüjein meg neonáci szimbólumok és szövegek. -
Ha jól emlékszem, egy ruszki buszon SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alakú graffitik voltak.f@rok