qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Nem nem szeretnék kitalált műszerfalat. Itt fent Budapesten elég sok 260 as Ikarus közlekedik. Nos ezek egy azon altípus, illetve van még egy másik fajta + egyéb nem Ikarus típusú ami nem érintett az ügyben, de az most ez nem érdekes. Csak azt mondom, azt szeretném megértetni ,hogy igyekeztem összerakni egy olyan műszerfalat ahol nincs fölösleges funkció és ahogy valójában kinézhettek mikor még újak voltak. Lehet nem elég pontos az elképzelésem , de lehet több mint valószínű valahogy így kellett kinézniük mielőtt jött a "mekkmester" és átbuherálta őket. Ha jól megnézed te is egyet értesz a közép és bal oldali résszel. Az hogy valamelyikbe cd lejátszót rakattak, akkoriban még nem is volt. Valószínű távolsági és nem belvárosi busznak volt használva, de csak később mikor már megjelent a cd lejátszó. Az hogy sok ember aki lelkes rajongó ha készít módot nyilván a saját élettapasztalatából teszi azt. Ezért ha lát valami tákolt műszerfalat azt készíti majd el, és fel se merül benne vajon vadi újonnan, zsír új állapotában, mikor még patent volt a busz, hogy nézett ki akkor a műszerfala. Ezért készíti el mindegyik móder azt amit ő látott. Minden tiszteletem az övék mert szép munkát végeztek , de ha jól tudom gyártottunk mi magyarok jó sokat több típusból éppen ezért adja magát a dolog hogy ha mástól nem is , de tőlünk illene ha kigördülne normális textúrával hibátlan állapotban patent 260 ikarus. Kövezzetek meg nyugodtan , de én így gondolkozok. Made in hungary.