Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
PetiM44 #54840 Nem tudom, mennyire felel meg, de én a Ruhrau pályát tudom ajánlani. Van rajta kettő viszonylag hosszabb, helyközi, egy helyi, és két éjszakai járat is. A pálya fiktív, de német vidéken/nyelvterületen játszódó. A telepítése elég bonyolult, sokat kell vesződni vele, de amúgy szerintem bőven megéri. Nem igényel nagy erőforrást, az én elég gyenge gépemen is elfut a csuklós Citaroval (persze nappal, tiszta időben, de akkor is), viszont brutál mód ki van dolgozva, gyakorlatilag a legapróbb részletekig, ráadásul hangos utastájékoztatás is van hozzá. Ha tudsz valamennyire németül, akkor az OMSI-Check oldalán találsz róla cikket, ott ír a telepítésről, valamint az egyéb kidolgozottsági tényezőkről is.
Ami szerintem még jó pont, hogy a mapnak több változata is van, már ami az ailisteket és a parklisteket illeti, tehát ha megvan valamelyik kiegészítő a játékhoz, akkor az annak megfelelő verziót is fel tudod rakni, és akkor a parkoló, és közlekedő autók, valamint az AI buszok között is ott lesznek a megfelelő kiegészítő járgányai. Hogy azért ne csak jót mondjak: a lámpaciklusok iszonyat hosszúak, tehát ha kifogsz egy pirosat, akkor lazán várakozhatsz perceken át, a sárga nyilak (amik mellesleg elég gányolt módon vannak letéve) csak akkor működnek, ha van menetrended, illetve a map sajnos csak OMSI 2 alatt működik. Ennek ellenére azt mondom, még így is a legjobb mapok között van.
Utoljára szerkesztette: PetiM44, 2014.11.02. 13:43:01