63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bkvbusz #54859 Pedig nagyon sok kocsiban van ez a takarékos verziós. ZF 4HP 500 EST 18 a pontos megnevezése és én lennék a legboldogabb ha valaki meg tudná írni ezt a scriptet. -
reveszda #54858 Nemtudom, kit zavart, de a Határút kicsit némi részeken fehér volt a Kispest pályában, hát mostmár nem:
-
Áhh.. Oké! :) -
Ugyanúgy működni fog. -
Kis javítás:a legtöbb 280-ban ugyanúgy működik a lenti összajtó-záró, csak kevés sofőr használja. -
És akkor az alsó összzáró nem funkciónál a módban? :D -
Geri556 #54853 Akkor valószínűleg nem figyelted meg eléggé a őket.. Tele van a BKV ilyen Ikarusokkal, de erről nem szeretnék vitát nyitni, így is sokat offoltam ezzel. -
Szívemből beszélsz! -
Hamupipőkét a sofőrülésbe esetleg? :D
Mellesleg neharagudj, de nem, ez BKV mod, ilyennel a BKV-nál meg még nem találkoztam ;) -
Összzáró, tudod a a BKV-s 280-asoknál mikor ezeket bütykölték, rájöttek hogy mennyivel kényelmesebb ha a csengő mellett van az összzáró, így az alsó összzárót kikötötték és betették a csengő mellé a másikat, azelőtt ha jól tudom ott nem volt semmi -
Geri556 #54849 Picit szőrszálat hasogatnék :P
Kéne bele egy ún. takarékos ZF script, ami annyit tesz ki, hogy 1D2NR gombsora van és a 2-es gombot megnyomva 2. fokozatból indul.
Amúgy örülök, hogy szét lesznek húzva a gombok, mindjárt más az összhatás. -
A legfelső ajtónyitótól balra mi az a piros gomb? :D -
Gratulálok csak így tovább, már nagyon várom már. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ennyi tellett tőlem. A parkféken kívül a hiányzó gombok funkcióját és kinézetét nem tudom, ha valaki ezt PM-ben elküldené nekem akkor azt nagyon megköszönném. Ha képed van mégjobban :)
c2driver: Azé trollkodni nem kell. Mellesleg a minimális tudásommal(omsi terén) még mindig többet mutattam fel mint te tehát lehet hogy nem kéne ócsárolnod. -
PetiM44 #54845 Én kikapcsolt ütközésekkel személy szerint nem találkoztam láthatatlan falakkal, bár pl. Alter Bahnhof környékén a vasúti átjárónál 8-10 km/h-val is anyáznak az utasok, hogy milyen rosszul vezetek. :D -
Ruhrau-t én is ajánlom, viszont a 180-as vonal kissé bugos. Kikapcsolt ütközéseknél is belefutok pár helyen láthatatlan falakba. -
Geri556 #54843 Igazat kell hogy adjak... Értem én, hogy nagy a lelkesedésük, de nem kell minden apróságról bejelentést tenni. Ha egy igényes és régóta várt kiegészítő lenne, akkor megérteném, de így... -
Amikor DE-ben mentesz, felugrik egy ablak, aminél be lehet álítani a mentési paramétereket. Na, ott van olyan, hogy "Export Materials". Ha emellett NO van, akkor nem menti el a material-okat a DE, és egy szál textúra nem lesz a modellen. -
BetaIkarus260 #54841 Köszönöm!
-
PetiM44 #54840 Nem tudom, mennyire felel meg, de én a Ruhrau pályát tudom ajánlani. Van rajta kettő viszonylag hosszabb, helyközi, egy helyi, és két éjszakai járat is. A pálya fiktív, de német vidéken/nyelvterületen játszódó. A telepítése elég bonyolult, sokat kell vesződni vele, de amúgy szerintem bőven megéri. Nem igényel nagy erőforrást, az én elég gyenge gépemen is elfut a csuklós Citaroval (persze nappal, tiszta időben, de akkor is), viszont brutál mód ki van dolgozva, gyakorlatilag a legapróbb részletekig, ráadásul hangos utastájékoztatás is van hozzá. Ha tudsz valamennyire németül, akkor az OMSI-Check oldalán találsz róla cikket, ott ír a telepítésről, valamint az egyéb kidolgozottsági tényezőkről is.
Ami szerintem még jó pont, hogy a mapnak több változata is van, már ami az ailisteket és a parklisteket illeti, tehát ha megvan valamelyik kiegészítő a játékhoz, akkor az annak megfelelő verziót is fel tudod rakni, és akkor a parkoló, és közlekedő autók, valamint az AI buszok között is ott lesznek a megfelelő kiegészítő járgányai. Hogy azért ne csak jót mondjak: a lámpaciklusok iszonyat hosszúak, tehát ha kifogsz egy pirosat, akkor lazán várakozhatsz perceken át, a sárga nyilak (amik mellesleg elég gányolt módon vannak letéve) csak akkor működnek, ha van menetrended, illetve a map sajnos csak OMSI 2 alatt működik. Ennek ellenére azt mondom, még így is a legjobb mapok között van.
Utoljára szerkesztette: PetiM44, 2014.11.02. 13:43:01 -
Miért, milyen témát szeretnél helyette..? -
Lassan át lehetne nevezni a topikot "Reveszda és Peti134 BKV módot készít"-re (szigorúan hosszú ó-val). -
atty707 #54837 Tessék:
https://mega.co.nz/#!AM1yDT6L!VesWt0vk0Ap3T1DIteiNb-y_2CtFzUIOIN9jZH10sQc
-
HEVManias #54836 Sziasztok.
Objektumkészítésben jártas emberektől kérdezem:
Sketchup pro-val 3ds-be mentettem, deep explorationnal konvertálatam directX-be, ezt o3d konverterrel o3d-be.
Kérdésem: miért van az, hogy ha deep explorationnal konvertálom bármibe, nem jelennek meg textúrák, csak fehér felületek?
Válaszokat előre is köszönöm. -
BetaIkarus260 #54835 Én, pedig szeretnék kérni egy linket az ik ccv ajtónkénti leszállásjelzőhöz egy linket.
Előre is köszönöm.
-
Haulin #54834 Szép vasárnapi napot emberek. Lenne pár kérdésem. Tudnátok-e nekem linkelni/mondani olyan pályát , ahol van helyi és távolsági járat, de ne legyen brutál gépigénye. Illetve ccv 260-ához valami működő linket, mert már 3 félét is szedtem le , mindent jól csináltam és menet közben valami hibát írt ki a szcenic pályán. :D Bírna többet is a gépem de 2gbnyi ram le van blokkolva meg a videókártya nem megfelelően működik win 8 on azért kéne gyengébb gépigényű map. -
Köszi! :) -
Küld el reveszdának, hogy neki jó -e -
Pupesz #54831 Az Omsi2-höz nem adtak ki magyarosítást, de viszont az omsi 1 magyarosítását tudod hozzá használni, ami kb. 70%-ban forditja le neked a játékot!
-
Üdv!Omsi 2-höz van magyarosítás??Már mindenhol kerestem de sehol nem találtam.
-
Nem, nem oldotta meg a problémát. Érdekes, mert a 3D object converter tökéletesen betölti.. -
Nem lehet, hogy megint a temp mappát kell törölni? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most én cseszek el valamit vagy szimplán a játék ilyen szar?
Az eddig tökéletesen működő kijelzőből eltűnt a lap, és a műszerfalról is az eddig szintén tökéletesen működő gombok... Egyszerűen nem értem... -
Eléggé valósághűtlen hogy a betűk csak úgy megjelennek a kijelzőn, ahelyett hogy szépen pixeloszloponként kirajzolódjanak. -
Mi a baj a sima matrix-szal? Engedélyt kell kérni a FOK-GYEM-es font-ra, és azzal megcsinálni. -
Rendben!
E: Mellesleg valaki tudna segíteni, hogy a Krüger Matrix-ot be tudjam üzemelni a buszon?
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2014.11.01. 19:42:20 -
Egyébként ha lehet, rakjátok már az üvegeket a model.cfg végére. Szerintem nagyon zavaró, hogy minden ennyire rikít az ablakon keresztül. -
Természetesen. -
Belső kijelzők is lesznek? :D -
Pupesz #54820 Nagyon szép! Már várjuk nagyon a megjelenését! :)