OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
A pályamódosításokat, festéseket másold át valahová, majd a reinstall után újra beteszed.
Mivel a patch felülírja a korábbi fájlokat, és, ha nem csináltál biztonsági mentést, akkor aligha lehet visszaállítani.
Segítségeteket szeretném kérni. Anno, amikor jöttek frissítések a játékhoz, szándékosan nem frissítettem, mert számos játékos panaszkodott, hogy a patch- töltése után a játékélmény jelentõsen leromlott. Akadozott nekik a játék, ugráltak a buszok stb. Nos, a napokban egy barátom rábeszélt, hogy próbáljam ki, nem lesz semmi gond. ( nem kellett volna )...
Azóta valóban akadozik, ugrálnak a buszok, fagy a játék, egyszerûen az egész "megbolondult". Azt tudni kell, hogy elõtte ( a patch-ek elõtt ) a gépemen nagyon jól futott az OMSI 2, még a nagyobb pályákon is, komolyabb buszokkal, tökéletes volt. Szerintetek mit tegyek? Bizonyára elég érdekes kérdés, de valahogy kiszedhetõ a frissítés? Újratelepíteni az egész játékot nem szeretném, mert sok festés, pályamódosítás, objektum van a fõkönyvtárba, és nagyon-nagy munka lenne az egész újból másolni, elkezdeni, átalakítani... 😞
Esetleges segítségeteket nagyon köszönöm!
Ez milyen hiba üzenet?
(Gyengébbek kedvéért: Nem, ez nem mod, hanem meg lett szerkesztve.)
De az is jó, amikor megállok, hogy menjen át a gyalogos, de inkább vár fél percet, hogy elinduljon. :3
@Willy: Velem is hányszor elõfordult, hogy a megállóból kilógott a busz segge, és belém jöttek. Az AI sokszor nem a legokosabb valóban. Az viszont jó pont, hogy figyelik, ha indexelsz kiálláskor, 2-3 autó után azért kiengednek a buszöbölbõl. Ezek néha intelligensebbek, mint az életben a sofõrök.
@Geri: A "kihívást" én is szeretem benne, max. ha belém jönnek, úgy veszem, hogy nem az én hibám, aztán padlógázzal letolom az útról és megyek tovább. :o)
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
A "régi" 530-as csuklóst próbálom vezetni a Bécs pályán. Érdekes dolog történik: az utasok csak kifelé irányban szállnak fel a buszra, miután "kézzel" beírom a járatszámot és végállomást (ibis-en keresztül nem megy), befelé irányban pedig bárhogy próbálom, semmilyen módon sem szállnak fel. A hof file-t a neten találtam (Tatra a készítõje). MI lehet a gond?
Ezt az emléket hozná vissza nekem az ütközések kikapcsolása, ezért nem szeretném így használni, meg hát szerintem egy fajta visszajelzés is a vezetés minõségérõl, hogy nekimegyek-e a többi kocsinak, vagy sem, pofáznak-e az utasok stb..
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Kipróbáltam ezt az Ikarus 250.59-est, amit valaki belinkelt, mint OMSI1-re alakított buszt. Nekem nagyon tetszik, de sok pályán elakad, mintha kiálló cucc (nem tudom hirtelen a nevét) lenne a buszon, de persze láthatatlan.
Fõleg buszmegállók elõtt van ilyen, de nem mindenhol. Eddig Projekt PKS és Hellersdorf pályákon jelentkezett ez a dolog, az alap Grundorfon jó volt. Megjegyzem, be vannak kapcsolva az ütközések, így szeretem. :o)
Másnál is elõfordultak a fentiek?
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Pff... Hagyjuk már ezt! A legtöbb "rajongói" pálya egy fos. Alap objekteket használnak, és azt is rosszul elhelyezve. Útvonal is sokszor sz*r stb. Majd, ha hamburgi szintû pályát csinálnak, mondjuk kevesebb objektel stb, akkor majd lesz mirõl beszélni.
Valószínûleg az történt, hogy megszaporodtak a fizetõs kiegészítõk, így akik korábban sikeres kiegészítõket adtak ki és hónapokat, éveket öltek bele egy-egy pályába/buszba már nem szeretnének "ingyen" dolgozni. Én abszolút megértem a hozzáállásukat.
Mercedes-Benz Citaro C2G - 89.5 Music Fm, TraffiQ, BVG pack
http://gcs7e7.wordpress.com/
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)
www.omsiplus.hu - OMSI+ - A magyar gy?jt?oldal
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
E94: arról tényleg rég volt már hír
Tervezek új színtervvel is, de nem biztos.