Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én személy szerint nem azt mondtam, hogy tilos használni (de azért örülök, hogy mindenki ötös szövegértésből). Azt mondtam, hogy kérjetek engedélyt, és hogy a modell bármely része a készítő munkája, ezért így is úgy is kell rá engedélyt kérni.
Nehogy már gond legyen, hogy nem tetszik nekünk, ha engedély nélkül mindent felhasználnak mindenhol.
Egyébként értékelem, hogy te írtad ezt <<Fognar>>, mert kb. te vagy az egyetlen, aki végig kampányolt, hogy adja csak ki, meg hogy szerinted nem kell engedélyt kérni... Imádom. Persze könnyű a lelátóról kiabálni, hiszen túl sok kiadott munka nem fűződik hozzád/hozzátok.
@Tierhold
Feltételezem a BUSE-t se engedély nélkül használták fel. De egyébként is, ott mit is használtak fel más buszokban? Mert a BUSE "lényege" a hof fájlban van, anélkül semennyire nem megy, az nem a készítő munkája.
Még esetleg a scriptekre foghatnánk rá, hogy azt felhasználták más buszokban, mivel ahány busz, annyi modell; nem hiszem, hogy az Agora-ból (vagy melyik buszból) szedték volna ki az összes kiadott buszhoz a kijelzőt. De hangsúlyozom, szerintem egy normális (nem kontár) készítő minimum engedélyt kér más munkájára, és ha nem kap választ, legalább megemlíti a felhasznált részek eredeti készítőit.