Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
seresa #54575 Nagyon szépen köszönöm válaszod! Az az igazság, hogy egy buszmegálló objektum törlődött, de utána sikerült visszaállítani. Viszont továbbra sincs menetrend. Több járatszámot tartalmaz ez a rész, köztük 3 vezethető járat kap helyet ezen az állomáson. A másik két járat egy másik állomásról indul, azoknak hibátlanul működik a menetrendjük. Megnéztem a logfile-t de errorral nem írt semmit.
Nem tudom, hogyan lehetne még próbálkozni, hogy sikeresen működjenek a menetrendek mert sok módosítást végeztem a pályán, nem szeretném újrakezdeni az egészet.
( Teljesen felesleges szerintem a kirohanás, ha nem kap az ember választ. Én is félve teszek fel egy-egy kérdést mert biztos, hogy többször megfordul és több válasz is érkezik rá, ezért is mielőtt kérdezem alaposan utánaolvasok. Most hiába tettem nem találtam megoldást a problémára ).
Köszönöm még egyszer! :)