63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Drope
    Ó értem :) És melyikhez van? A Délpesten kívül,mivel azt sehogy sem bírtam rendesen felrakni :D
  • ferikemsts
    Azért mert a szombathely pályához nincsen FUTÁR utastájékoztatás. :)
  • Drope
    A futárban az miért van,hogy belépek de mégsem mondja be a hangokat? Citaro G ről van szó,és szombathely 3.0 mapról.
  • ferikemsts
    Sziasztok!
    A délpest pályán megyek, ezelőtt volt néhány sceneryobject hibám amit (nagyjából) kijavítottam. DE! Megyek ki a KöKiről és akkor egyszer csak nincs tile, csak egy nagy üres rész.
    Tudnátok segíteni?
    És még keresem ezeket a sceneryobject csomagokat:
    Tomass94 (ez a neve a csomagnak)
    ADDON_PolskieObjekty
    mc (ez a neve)
    TW6000
    Előre is nagyon szépen köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: ferikemsts, 2014.10.26. 15:39:31
  • atty707
    Tessék:
    https://mega.co.nz/#!ARljSLKL!JevbKAaFMV_OQDEcWdGD3XXn2nZOjgux12VvfJDeNoI
  • Willy Wonka
    rég óta nem volt időm számitozni viszaraktam a második epizódot és ahhoz keresek dolgokat. voltot, poesti pályákat!!!!
  • Drope
    Citaro 530g-nek a bkk festését hova kell rakni?? mert beraktam a vehicles/texture mappába de nem mutatja játékban:/
  • BetaIkarus260
    Sziasztok, valaki tudna adni egy linket az Ikarus 260.01 ajtónkénti leszállásához?
    Előre is köszönöm.
  • Drope
    Mivel ugye futáros
  • Drope
    Na már tényleg csak 1 gondom van!! :D Citaro g-ben hogy tudok jegyet eladni? Mert ugye visszaadni tudok pénzt,de jegyet nyomtatni nem.. Vagy nem is lehet?:D
  • norb82
    A jegykiadón le kell okézni a következő menetet és egyből kiteszi...
  • Rasy
    Nekem az a gondom, hogy Merci 0405N2-ben, mikor fordulnék a végállomásról, a kövi menetrendet nem rakja oda. Valaki tud megoldást ajánlani? Köszi!
    Utoljára szerkesztette: Rasy, 2014.10.26. 12:44:37
  • Norbesz23
    Én tartanék rá igény, ha nem baj és nem nagy kérés.
    És előre is köszönöm.
  • Drope
    Srácok bocs a sok hülye kérdésért,de megint elakadtam:/ Már tudom az útvonalat,csak éppenséggel utasok nem szállnak fel.. Vagyis ugye jöttem végig a 7-esen,és 2 ember szállt fel egész út alatt,pedig voltak olyan megállók ahol álltak de nem szálltak fel.. :/ Rendesen beírtam h végállomás vasútállomás,az útvonalhoz meg hogy 7-es. Pls help
  • nemeza
    FOK-GYEM-et azért kicsit igazítani kell Ezüstnyilakba / Gyrosba script felől is - így ha van igény rá, akkor be tudom tenni ide-oda.
    Arról nem is beszélve, hogy a modelleket is pozícionálni kell.
    A 415 projekt most alszik kicsit megint.
  • Drope
    Köszönöm!! Már csak azt nem tudom,hogy Omsi 1-ben mutatta hogy hol kell megálnom,de itt nem akarja. Beállítom rendesen a menetrendet,ki is írja h első megálló pl: vasútállomás,de nem mutatja én meg mivel elsőnek játszok,nem tudom h hova kell állnom:S
  • kem001
    Először a féket nyomd le padlóig, utána tedd sebességbe.
  • Drope
    Srácok! Sikerült felrakni a Szombathely mapot,viszont az lenne a gondom,hogy a Citaro G-t sehogy nem tudom D-be rakni.. Tehát ugye üresbe van,beindítom stb,de sehogy nem tudok előremenetre váltani..:( Valaki tud segíteni?
  • Norbesz23
    Ott a pont, egyet értek a véleményeddel, mert már én is jártam így.
  • reveszda
    Futár nem lesz eszerint benne, a kijelző még a mostani verzióban nem lesz frissítve, viszont a többi amit ígértem benne lesz.
  • padarmartin
    Jóó,hát szerinted sok minden nem kell,de szerintem az OMSI közösség készítői nem örülnek annak,hogy mindenféle gányolt sz*rba belepakolják a munkájukat,pláne engedély nélkül.
  • kem001
    Azért ez nem így működik.. Engedély nélkül betenni más cuccát nem a legjobb megoldás. Te sem örülnél neki, ha saját cuccodat engedélyed nélkül tennék be..
  • padarmartin
    Nem.
  • Norbesz23
    A futár is jó lenne bele és a régi Fok-gyem vezérlés is jó lenne, mert legyen mindenkinek kielégítve az igénye, mert nem lehet tudni, hogy ki melyiket szereti használni.
  • Fognar
    FUTÁR mindenképp legyen benne :D Mint mondtam, szerintem nem kell engedély, elég csak megemlíteni a készítőket.
  • reveszda
    Ma lesz kint, és igaz még új kijelző nem, de lesz benne GYönyörű fülkefal :) és futárt is belerakom ha:
    1: Szeretnétek-e, hogy legyen benne futár?
    2: Megkapom-e az engedélyt a felhasználásra?
    KIadás: 2-3óra körül :)
  • Fognar
    Szia Willy, már hiányzotál mindenkinek! :)
    Amúgy ez az oldaluk, de még nincs kint a legújabb, az az Ikarus 280 BKV mód még a régebbi.
  • Drope
    Üdv! Valaki tudna segíteni? Felraktam a Délpest 3.1 pályát,meg 1 bkv buszt és 1 citarot.. Elindítom úgy,hogy buszok nélkül,de a pályát nem igazán tölti be.. de ha kiválasztom a buszt/útvonalat(Amit mutat rendesen),és rámegyek akkor az Ikarus esetében E/A fehler üzenetet ír ki,a Citaronál pedig azt,hogy Zugrissverletzung bei adresse ....... Valaki tudna segíteni?
  • Ikarusfan
    Egy kis segítséget szeretnék kérni passanger path-ek ügyében. Addig értem, hogy meg vannak adva koordináták, hogy hol vannak a pontok, illetve hogy vannak linkek definiálva a pontok között.
    A kérdésem az, hogy a pontok megadási sorrendje számít? Van konkrét szerepe az egyes pontoknak (teszem azt az egyik számú csak belépő pont, vagy csak lyukasztó lehet...), vagy lényegtelen? Ha van szerepük, azt hogy kell jelölni? A linkek megadásánál mire kell ügyelni? Csuklós busznál a csuklón való áthaladást hogyan lehet megoldani?
  • Routeres
    A fel- és leváltás parancsát hozzárendeltem a váltóhoz. OMSI 2-ben a Manuel Gearbox: Next Gear és Manuel Gearbox: Prev. Gear parancsokkal lehet váltani szekvenciálisan. Persze, csak azokkal a buszokkal működik, ahol a készítők az OMSI 2-es scriptekből építkeztek, ugyanis OMSI 1-ben mások a váltás parancsai.
  • Willy Wonka
    holvan a szokásos hely????
  • Willy Wonka
    Budapest és pályája van? Meg új Volvo?
  • Ikarusfan
    Másik lehetőség, amit utánam leírtak, azaz hogy az adott időszakban nem jár az a járat. Tehát teszem azt hétköznap jár, de te hétvégén vagy az OMSI-ban. Vagy éjszakai, te meg nappal próbálkozol. De hiányozhat a TTData mappából fájl, ahol a menetrendek vannak (mondjuk ez nem valószínű). Még esetleg lehet olyan, hogy azért nincs menetrend, mert az oda berakott jármű nincs meg neked (bár ezt nem hiszem, meg általában az alap jármű mindig valamelyik MAN).
  • seresa
    Nagyon szépen köszönöm válaszod! Az az igazság, hogy egy buszmegálló objektum törlődött, de utána sikerült visszaállítani. Viszont továbbra sincs menetrend. Több járatszámot tartalmaz ez a rész, köztük 3 vezethető járat kap helyet ezen az állomáson. A másik két járat egy másik állomásról indul, azoknak hibátlanul működik a menetrendjük. Megnéztem a logfile-t de errorral nem írt semmit.
    Nem tudom, hogyan lehetne még próbálkozni, hogy sikeresen működjenek a menetrendek mert sok módosítást végeztem a pályán, nem szeretném újrakezdeni az egészet.

( Teljesen felesleges szerintem a kirohanás, ha nem kap az ember választ. Én is félve teszek fel egy-egy kérdést mert biztos, hogy többször megfordul és több válasz is érkezik rá, ezért is mielőtt kérdezem alaposan utánaolvasok. Most hiába tettem nem találtam megoldást a problémára ).

Köszönöm még egyszer! :)
  • Fognar
    És végül lesz benne FUTÁR?
  • reveszda
    Tárgytalan, sikerült. :) Kiadás: 22:00 szokásos helyről lesz tölthető
    Utoljára szerkesztette: reveszda, 2014.10.25. 20:24:34
  • PetiM44
    Időközben sikerült megoldani, mint kiderült, a Dél-Pest és a Börzsöny-fiktív hiányzott neki. Nekem mondjuk nem olyan jellegű problémám volt, mint neked, nálam betöltötte rendesen a pályát, minden objektumával, de menet közben elkezdte hiányolni a fájlokat, és onnantól már nem töltötte be a soron következő tile-t. Mondjuk ettől függetlenül egyetértek abban, hogy a pálya meglehetősen béta állapotú, nálam a menetrend nem működik, mert hiába közlekedem percre pontosan, mégis minden megállóban az induló végállomáshoz viszonyítja a késést, tehát 5 percnyi haladás után menetrendszerűségtől függetlenül 5 perc késésem van.
  • Ikarusfan
    A kormánytextúrát lecserélhetnéd. Egyébként ha nincs textúra, az azért van, mert:
    -rosszul textezted fel a modellt (elíródott egy fájlnév valahol)
    -elrontottál valamit a konvertálásnál
    -nem másoltad be a textúrát
  • Brad33
    sziasztok!
    most kezdtem el játszani az OMSI 2-vel. az előző verzióhoz volt olyan addon, hogy én vezérelhettem minden ajtó nyitását külön-külön. ha jól sejtem, ehhez is létezik ilyen, de sehol nem találom. tud valaki segíteni? előre is köszönöm!
  • Fognar
    Nem a képfeltöltés.hu ról linkelnek. Reveszda kepkezelo.com-ot használta, MEXXD pedig a kephost.com-ot.