Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
A Szceczin pályában van a legtöbb hozzávaló amit hiányol, de ha az benne van akkor beleköt LMG123 hiányzó objektjeibe. Mikor bejön a pálya, akkor tovább kötöszködik valami elérési cím miatt és nincs forgalom. Tiszta dili. Megpróbáltam azt is, hogy a 3.00. verziótól építem fel fájlcserével, akkor meg már a menü előtt beleköt valami ViewApp sikertelen olvasása miatt. Én azt mondom a pályakészítők felé -bár nem kötöszködésképp-, de ha valamit kidobok a kezem alól, akkor talán illene úgy összerakni, hogy az működjön is. Hamár az amatőrök és hozzá nem értők is szeretnék használni a remek alkotásaikat.
Más: szerintem van itt hiba az OMSI 2.2-ben is nem kevés. A sima 2.0 (igaz kicsit nehezebben bír) sokkal barátságosabb, a Börzsönyt még azon játszom. De se a Délpest, sem a Berlin Észak, meg bármi ami egyetlen valamit is hiányol, vagy forgalom nincs, vagy textúra vagy semmi. :(