63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Harixis
    Hadd érdeklődjek, hogy Mercedes Conecto akár a régi akár az újabb típus épül-e Omsihoz illetve tudtok-e arról, hogy valaki tervezie építeni?
  • nike02156
    Köszi
    A továrosnál be másoltam mindent és nem indul el
  • Gonosz Ördög
    Innen letölthető : http://ofpmafia.eu/files/file/305-mercedes-benz-o530-citaro-g/
  • nike02156
    Császtok
    A omsi 2 mercedes citaroG-hez leöltö linket vagy a továros-hoz elöre is köszönöm
  • Gonosz Ördög
    kem001
    köszi a segítséget!

GTT436
    Innen letölthető : https://yadi.sk/d/sSSL26cibcc6G
    Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.09.25. 11:23:48
  • TNH
    Számít, mert ez a funkció csak 2-ben van.
  • bkvbusz
    Arra valakinek ötlete, hogy miért nem jeleníti meg a kereszteződéseket a játékban?
  • bkvbusz
    Hogy rohadjon meg az OMSI Object editorja ott ahol van.
    Valamiért nézelődtem a kereszteződés m,ellett, majd észrevettem egy a távolban a semmiben lévő oda nem illő autós útvonalat. Röpke 578741 km hosszúságú volt. Persze hogy kiakadt ettől még az atyaúristen is.
    Hibás csatlakozás esetén generál magának ilyen útvonalakat. Figyeljetek oda majd.
  • bkvbusz
    Valakinek van valami ötlete arra, hogy egyes egyedi kereszteződések beépítése után miért tűnik el az egész pálya?
    Vajon az object-tel van baja vagy esetleg az object editorban csinál valami hibát exportáláskor?
  • norb82
    Tessék, itt a link.
  • regelek5
    Köszi a tippet, de sajnos így sem működik a pénz felvétele, csak a jegykiadás és a pénzvisszaadás. Neked működik? A beállításokat néztem először (köszi gabesz...), de sajnos nincs ilyen parancs, amihez lehetne billentyűt rendelni. A neten tényleg nem találtam erre vonatkozó beállítást, ezért is gyanítom, hogy nincs is.

Szerk: Ja, és OMSI 1-em van, ha ez számít...
    Utoljára szerkesztette: regelek5, 2014.09.24. 20:36:59
  • bmwcrash
    A google-be az első találat:) Szóval hajrá!
    Amúgy meg jó lenne, ha visszavennél a hülye kérdéseidből.
    Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.09.24. 20:33:10
  • GTT436
    tudsz linket adni?
  • kem001
    1-el nem megy, csak 2-vel.
  • Gonosz Ördög
    Üdv!
    Valaki esetleg nem tudja,hogy a nemrég kiadott Ikarus 260.37 VL67(Estonia).
    A busztipus kiválasztásakor zuffrigel. Még azt sem lehet tudni melyikbe való,Omsi1 vagy 2.

Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.09.24. 18:07:56
  • nike02156
    Helo
    A omsi 2-höz nem készült volvo 7700?
  • Gyozo13
    Bocsi, nekem az van a beállításokba.
  • gabesz012
    Pedig csak a billentyűzet kiosztást kellett volna megnézni. De nemeza már leírta a teljes jegyeladósdit. Mondjuk erre max a 256-osnál van szükség, a Citaro-k, gyári buszok esetében szerintem gyorsabb egérrel csinálni.

Omsi 2 alatt elég jó lett a Dp, nálam az első pálya, ami sokkal jobban fut, mint az 1 alatt. És kifagyni sem fagyott ki eddig egyszer sem. Remélem azért még fognak vele foglalkozni a készítők, mert a vasúti átjárok, sínek a felüljárón és egyéb ilyen dolgok továbbra is elég kiábrándítóak... Meg a 184-esen az erdei S kanyart sem ártana lecserélni, a valóságban azért messze nem ilyen szűk.
  • nemeza
    Shift+T, Ctrl+T, T az egyik elveszi a pénzt, a másik visszaad a harmadik ad jegyet.
  • regelek5
    Hát úgy tűnik, valóban nincs. Neten ezer oldalt megnéztem, de nem találtam ilyen parancsot.
  • nike02156
    köszi
  • Fdm019
    A Languages mappába.
  • Harry22
    ziasztok!

Folynak munkálatok egy Ikarus 260.32-esenen, csak a kollégának munkahely váltás miatt ki kellett szállnia.
    Abbamaradt, ezért keresek olyan embert, aki ért a 3D-s modellezéshez.
    HA rendelkezik szabadidővel és szívesen csinálná, akkor jelentkezzen, e-mail címem : [email protected]
    Küldök pár fotót, ha érdekel valakit.
    Nem nagy munkáról lenne szó, kisebb átalakítások maradtak.
  • nike02156
    Helosztok
    A magyarositást hova kell be másolni?
  • gcs7e7
    Ctrl+T
  • Geri556
    Olyan nincs tudtommal.
  • regelek5
    Köszi, de az csak a visszajárót adja ki. Nekem az kéne, hogy a padról felvegye a pénzt, amit az utas ad.
  • Carmus
    Mivel fizetős kiegészítő és nincs aktiválva.
  • Pupesz
    Üdv. Átmásoltam az Omsi2-be a Mercedes O305-t, és egy olyan kérdésem lenne hogy miért nem tölti be rendesen a buszt? Mert csak a buszjegyeket lehet látni belőle!
  • Gyozo13
    Shift+T (az options menübe benne van.)
  • regelek5
    Tudja valaki, hogy mi a pénzvisszavétel parancsa az OMSI-ban? Billentyűzetről szeretném intézni a jegyeladásokat, a visszajáró és a jegykiadás már megvan, azokat tudom 1-1 gombbal adni, de a pénzt csak egérrel tudom elvenni, ami kicsit kényelmetlen. Köszi, ha valaki tud segíteni!
  • atis0418
    Köszi a tippeket! Megpróbálok valamit alakítani. :)
  • rg60
    Szczecin is fent de így is kiakad.
    van akinek müködik?
  • MAN014
    Igen.
  • nike02156
    Helo
    a ikarus 260.04 az müködik omsi 1-ben?
  • Routeres
    LMG123 cuccai a Börzsöny objektjei között vannak, csak nem ott, ahol a Dél-Pest keresi azokat. Ezt-azt áthelyeztem a megjelenés előtt, hogy számomra könnyebben értelmezhető legyen mi hol van. A Dél-Pestes srácok viszont egy régebbi csomagot kaptak a Börzsönyös cuccokból.

Ha az adott pálya nem csak magyar cuccokat használ, hanem pl. németet is, akkor azt nem szerencsés a pályához csomagolni, mert ilyenkor a 12 éves Hans és 14 éves Jürgen nekiállnak habzó szájjal problémázni, hogy kópirájt így, meg kópirájt úgy.

A hiányzó dolgokat egyébként a logfile-ba listázza a progi, illetve a maptools is megmutatja a mapok szívfájdalmait.
    Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.09.21. 14:33:02
  • atis0418
    A Szceczin pályában van a legtöbb hozzávaló amit hiányol, de ha az benne van akkor beleköt LMG123 hiányzó objektjeibe. Mikor bejön a pálya, akkor tovább kötöszködik valami elérési cím miatt és nincs forgalom. Tiszta dili. Megpróbáltam azt is, hogy a 3.00. verziótól építem fel fájlcserével, akkor meg már a menü előtt beleköt valami ViewApp sikertelen olvasása miatt. Én azt mondom a pályakészítők felé -bár nem kötöszködésképp-, de ha valamit kidobok a kezem alól, akkor talán illene úgy összerakni, hogy az működjön is. Hamár az amatőrök és hozzá nem értők is szeretnék használni a remek alkotásaikat.
    Más: szerintem van itt hiba az OMSI 2.2-ben is nem kevés. A sima 2.0 (igaz kicsit nehezebben bír) sokkal barátságosabb, a Börzsönyt még azon játszom. De se a Délpest, sem a Berlin Észak, meg bármi ami egyetlen valamit is hiányol, vagy forgalom nincs, vagy textúra vagy semmi. :(
  • breki123
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy egy idő után ha gurulok miért nem forognak a kerekek?
  • ekepista
    sziasztok én azzal akérdésel furdulnék hozzátok aki tudja hogy az omsi buszokba hogy lehet zászlót rakni ha ez meg valósítható
  • norb82
    Projekt Szceczinben van minden amit hiányol a Délpest. Ha az is fent van nincs problémája. Sajnos kimaradt jópár dolog a Délpest csomagjából...