qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Ikarusfan
    Fordítás (mert tudom páran nem nagyon tudnak angolul):

Kedves fórum közösség!

Ezt az üzenetet Marcel írta, és én csak és kizárólag lefordítottam.

"Ez az üzenet talán pár kérdést és aggodalmat fog szülni. Ezért előre leszögezem: Janine és én nem fogunk információt adni e-mail vagy PM (szerk: személyes üzenet) formájában. Hamarosan elindítunk egy új kérdezz/felelek topikot, ahol majd feltehetitek a kérdéseiteket a mai bejelentéssel kapcsolatban.

---

Rüdiger és én megszakítottuk az együttműködésünket és az MR-Software GbR meg fog szűnni. Mint az internetes oldalunk tulajdonosa, nem nyújthatok semmit sem a cégünk nevében, csak az én nevemben. Éppen ezért a mai nap során a jogi nyilatkozatunk megváltozott.

Mivel Rüdiger nem segít a munkánkban vagy a fórumon többet, szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak neki azért a sok évért, mint a legjobb barátom, valamint a magas szintű munkájáért az OMSI megjelenéséig. Bánom, hogy nem kerülhetett sor egy fair és kiegyensúlyozott együttműködésre. A lehető legjobbakat Rüdigernek és a jövőjének!

A megrögzött OMSI-fanok tudják, hogy mi mindig is fenntartásokkal kezeltük az jóslatokat. Szóval: ahogyan folytatom az OMSI-val kapcsolatos munkáimat, még mindig nyitott. De értékelem a biztosított támogatást és patch-elést.

---

A 2.2-es verzió legkorábban 2014. október 1-jén jelenik meg. Ez a határideje Rüdigernek, hogy új szerződéseket kössön.

---

Ezen írott soraim a frusztrációmat és mérgességemet mutatják. Nem tudok pozitív véleményt adni Rüdigerről, amióta megjelent az OMSI 2. Csalódtam, valamint megsértve érzem magam az ő hozzászólásai miatt, amelyeket az én erőfeszítéseimről és munkámról írt a projekttel kapcsolatban. Az erkölcs és a megfontoltság bukását leküzdeni, amin keresztülmentem miatta, rengeteg időt és nyugalmat fog feláldozni. Ennélfogva a Rüdiger végső munkásságáról szóló viták alapvetőek a 2.2-es patch-csel kapcsolatos munkáimhoz.

Köszönöm a türelmeteket és megértéseteket.

Tisztelettel:
    Marcel"

A végénél látszik, hogy sanszos, hogy gyatrán sikerült lefordítanom a levelet (különösen az utolsó bekezdést), de azért a lényeg remélem érzékelhető.