63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• LnD
    Tudni fogja az elszámolást, meg nyitni-zárni az adóügyit is?
  • Harixis
    Kár, pedig jó lett volna ha több festést lehetne erre a típusra csinálni.....
  • TXGN
    Csak úgy egy kép.:)

• norb82
    Max úgy ha beteszed a Hajdús helyére.
  • Harixis
    A modern kialakítású ikarus 263.10-es csak egy hajdú-s átfestés létezik, szeretnék hozzá albásat csinálni, de a textúra mappában nem tudom ezt beállítani neki. Hogyan tudnák e busztípusra albás festést csinálni?
  • kem001
    Ismerős, de nemezáék és Fahrerplatz is azóta megcsináltam már őket, sokkal jobbra.
  • Peti134
    Nem is tudod milyen TomD EMKÉje... :)
  • Routeres
    Az align terrain úgy működik, hogy lefekteted az utat sacc/kb. a domborzatot követve, kijelölsz egy spline-t, majd a legördülő listából választasz egy lehetőséget, és mentesz. A játék az út széléhez igazítja a domborzatot.
  • Carlo da Italia
    És hol található a neten az a teljes profi magyarosítás ? Omsi 2-höz .
    Mert én sehol nem találkoztam eddig vele. Pedig elég sűrün nézegetem az omsi oldalakat,de nem láttam még sehol.
  • padarmartin
    Fahrerplatz készít 100%-ban valós EMKE-t úgyhogy, valós is lesz benne.;)
  • Peti134
    TomD féle EMKE senkinek sem ismerős? Annó a Jelcz L100I-hez volt letölthető csak megszűnt a weboldal.
    Lehet hogy GMI-nek elküldöm, mert nekem megvan, Tommy(egyik készitő)val meg letárgyalom a dolgot holnap reggel(mert mindennap összefutok vele)

...Aztán lehet hogy lesz EMKE benne :)
  • Edmond14
    Azért kicsit lehetett volna magyarosabb a fordítás.....
  • kem001
    Készítők által nincs, de a hivatalos fórumra feltettek egy leírást, hogy hogyan lehet megoldani. Teszteltem, és működik.
    Utoljára szerkesztette: kem001, 2014.09.16. 19:36:41
  • fahrerplatz
    Tudod hogy már szóba jött, de a nemrég kijött 256.44-eshez fellelhető valami javítás? OMSI 2 alatt egyszerűen sehol nincsenek a különböző pénzek... hiába próbáltam átírni, akkor sincs meg.
  • Banderasbkv
    Ez mind szép és jó. De már van egy teljes magyarosítás hozzá.
  • Carlo da Italia
    Üdv mindenkinek !
    Egyik nap készítettem egy magyar forditást az Omsi 2-höz,igaz nem sikerült 100%-an tökéletesre,de szerintem tűrhető.
    Akinek esetleg kell INNEN letöltheti. Pár kép róla.
  • nrgasdasd
    Egy kis segítségre lenne szükségem , minap elkezdtem ismerkedni az OMSI2 pályaszerkesztőjével, eleinte elég frappánsan ment minden, örültem is.

Betöltöttem a pályát, DTM-es adatokat használva, legenerálta a domborzatot stb.

Viszont mikor Splines utakat raknék le , feltűnt egy ilyen opció, hogy "Align Terrian" gyanítom, hogy ez arra utalna, hogy autómatikusan hozzárendeli a földhöz a utat, az öröm csak addig tartott míg rá nem jöttem, hogy ez nekem valahogy nem akar működni!

Kérdésem az lenne, ez vajon csak nálam rakoncátlankodik vagy ez a funkció használhatatlan a szerkesztőben ?

Köszönöm a segítséget, további szép napot!
  • nike02156
    Helo
    A szombathely omsi 1 editon-hoz tutok adni letöltö linket?
  • nike02156
    Hát a 256.44 vagy vanhool
  • Routeres
    Október 6-án, du. 4 órakor kinyit újra a Q&A topik. Ott lehet majd mindenféle kérdést feltenni nekik a szituval kapcsolatban.
  • GTT436
    Valaki tud ajánlani egy kiváló buszt?
  • atty707
    Ezzel azt hiszem keresztet vethetünk bármilyen komolyabb OMSI2 javításra, fejlesztésre, bár nálam így is többé-kevésbé korrektül fut.
    "Kár érte, kiváló ügynök volt..."
  • Fognar
    Esküszöm, nekem NAGYON tetszik! :) Ha lenne rá pénzem, egyből lecsapnék rá :D
  • Ikarusfan
    Fordítás (mert tudom páran nem nagyon tudnak angolul):

Kedves fórum közösség!

Ezt az üzenetet Marcel írta, és én csak és kizárólag lefordítottam.

"Ez az üzenet talán pár kérdést és aggodalmat fog szülni. Ezért előre leszögezem: Janine és én nem fogunk információt adni e-mail vagy PM (szerk: személyes üzenet) formájában. Hamarosan elindítunk egy új kérdezz/felelek topikot, ahol majd feltehetitek a kérdéseiteket a mai bejelentéssel kapcsolatban.

---

Rüdiger és én megszakítottuk az együttműködésünket és az MR-Software GbR meg fog szűnni. Mint az internetes oldalunk tulajdonosa, nem nyújthatok semmit sem a cégünk nevében, csak az én nevemben. Éppen ezért a mai nap során a jogi nyilatkozatunk megváltozott.

Mivel Rüdiger nem segít a munkánkban vagy a fórumon többet, szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak neki azért a sok évért, mint a legjobb barátom, valamint a magas szintű munkájáért az OMSI megjelenéséig. Bánom, hogy nem kerülhetett sor egy fair és kiegyensúlyozott együttműködésre. A lehető legjobbakat Rüdigernek és a jövőjének!

A megrögzött OMSI-fanok tudják, hogy mi mindig is fenntartásokkal kezeltük az jóslatokat. Szóval: ahogyan folytatom az OMSI-val kapcsolatos munkáimat, még mindig nyitott. De értékelem a biztosított támogatást és patch-elést.

---

A 2.2-es verzió legkorábban 2014. október 1-jén jelenik meg. Ez a határideje Rüdigernek, hogy új szerződéseket kössön.

---

Ezen írott soraim a frusztrációmat és mérgességemet mutatják. Nem tudok pozitív véleményt adni Rüdigerről, amióta megjelent az OMSI 2. Csalódtam, valamint megsértve érzem magam az ő hozzászólásai miatt, amelyeket az én erőfeszítéseimről és munkámról írt a projekttel kapcsolatban. Az erkölcs és a megfontoltság bukását leküzdeni, amin keresztülmentem miatta, rengeteg időt és nyugalmat fog feláldozni. Ennélfogva a Rüdiger végső munkásságáról szóló viták alapvetőek a 2.2-es patch-csel kapcsolatos munkáimhoz.

Köszönöm a türelmeteket és megértéseteket.

Tisztelettel:
    Marcel"

A végénél látszik, hogy sanszos, hogy gyatrán sikerült lefordítanom a levelet (különösen az utolsó bekezdést), de azért a lényeg remélem érzékelhető.
  • TNH
    Jézusom... Minőséget ez még hírből sem ismer...
    (Akik azt mondják, hogy csinálj jobbat, üzenem hogy rajta vagyok. :) )
  • bolhalovas
    Kihagyhatatlan ajánlat
  • Harixis
    Amit nem értek az a Börzsöny pálya. Editorban betöltődik, de szimulátorban meg csak napot/holdat látom, semmi mást. Editorban néhány helyen fehérség van, hibát nem ír ki betöltés köznem -mármint szimulátornál- de semmi nem jelenik meg. Ennek mi az oka és hogyan tudom kijavítani? Logfilban adott hibaüzeneteket nem tudom mind értelmezni még....
  • Harixis
    Elnézést a Hsz-ért, menetközben megtaláltam.
  • Fognar
    Legfrissebb hírek :O
  • Harixis
    Egy kis amatőr segítség kellene: valaki írta, hogy e részt kipipálva betöltődik egyben a pálya: "A DG_Options_Advanced-ben pipáld ki legalul a DG_Options_ChckBox_LoadAllTiles részt, és betölti egyben az egész pályát." Fogalmam sincsen hol található ez a beállítás, ebben kérnék segítséget. Köszi.
  • lanerto
    Sziasztok, csináltam egy képet a problémámról:

más pályánál is ez van, de nem mindegyiknél. itt nagyon jól látszik, hogy egy tile-t nem tölt be. mi lehet a gond? ennél a pályánál mindig ez a tile nem tölt be például.
    Utoljára szerkesztette: lanerto, 2014.09.15. 16:13:00
  • Stormtrooper 01
    Üdv !
    Tudja valaki hogy az Omsi 2 Winsenburg pályát honnan lehet letölteni?
    Mert ami a német oldalon van ( omnibussimulator.de) ,a mediafire link már érvénytelen.
  • bocskor3
    Úgy működik ahogy leírtad. :D Van fel-le funkció és a normál váltó parancsokra is reagál.
  • kem001
    Rosszul tudod.. Jxbell-ék E94-esében lesz Emke!
  • Fognar
    Valaki korábban azt mondta nekem itt a fórumon, hogy ebbe a buszba EMKE lesz :O
    Utoljára szerkesztette: Fognar, 2014.09.14. 21:57:16
  • Ikarusfan
    Hogyan is működik ez az előválasztós váltó? Kiválasztod az adott fokozatod, majd amikor kedved tartja, lenyomod a kuplungot, és azzal váltasz?
    Egyébként Az előválasztó hogyan működik az OMSI-ban? Azokra a parancsokra reagál, mint a normál váltók (R, N, 1-7), vagy fel-le funkció lesz?

Egyébként gratula a buszhoz, valami eszméletlen jó hangja van!
    Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2014.09.14. 21:10:56
  • szaszy0830
    De jó vérgre vmi infó + videó is! :) Nagyon szép! Hajrá hajrá!! Karácsonyra a "fa alatt" lesz?? :)
  • GMI
    Készül a Scaniás verzió is, sikerült lescriptelnie bocskor3-nak az előkészítős váltót, illetve új belsőt és belső világítást kapott az én jóvoltamból.
  • gabesz012
    Kipróbáltam ezt a szóló C2-est, megörültem neki, hogy lett ilyen is. A hangja szerintem továbbra is borzasztó (nem hiszem, hogy ekkora különbség lenne az EEV-s és az E6-os között, mindenesetre kicsit sem hasonlít a mi C2-eseink hangjára). Az ajtórendszer is butított a csuklóshoz képest. A váltó érzésem szerint nem teljesen úgy működik, ahogy kéne (a csuklósban ez is jobb). És a fizikája is el van szúrva, kb. nagyobb hely kell neki befordulásnál, mint a csukiknak.
    Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2014.09.14. 16:32:18
  • TNH
    Aerosoft Launcheren belül, vagy beregisztrálod az E-mailed és a Serialod a support.aerosoft.de oldalon.