Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #53892 KMKK-hoz nem találtam színtervet. A logón található 5 hideg színtől meg rosszul vagyok. :)
De pont ezért lesz többféle ailist, hogy lehessen válogatni.
A legtutibb mondjuk az lenne, ha a kronológiával meg tudnánk oldani a társaságok váltásait. Pl. 80-as években Börzsöny Volán régi színtervvel, 90-es években dizájnváltás, aztán a 2000-es években átveszik a környező volánok (Volánbusz, Nógrád, meg ami még arrafelé van) a térséget, a depó leamortizálódik (pl. benövi a gaz), 2014-től meg ez közlekedési központos izé lenne. Ezzel együtt a térség is változhatna, olyan mértékben, hogy megszűnik a szénbányászat, villamosítják a vasútvonalat, utakon új aszfalt, autótípusok is változhatnak a korszakok alapján, stb.
A fent említettek szerintem egytől egyik megvalósíthatóak, csak rengeteg plusz munka, illetve a kronológia módot sem ismerem még annyira, fősuli mellett meg aztán piszkosul nem tudom mennyi időm jut erre a hobbimra. :)
De jó ötletnek tartom, és ha a soron következő release-be nem is tudom betenni, egy későbbibe simán el tudnám képzelni. Lehetne a pályát is bővíteni új részekkel, bírja az OMSI, ez nem akadály.
Halljam a véleményeket! :)
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2014.09.06. 21:43:19