qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Harixis
    Sziasztok! Omsi világában még teljesen új vagyok. párotoknak openBVE-ből HLJ-ként vagyok ismerős. Nagyon tetszik a szimulátor, csak még igen kezdő és igen mazsola vagyok benne. Buszok is közel állnak hozzám, főleg az Ikarusok Rögtön indítanák két kérdéssel: Szombathely 3.0-ás pálya valamiért fejébe vette, hogy csak egyetlen szóló man buszt tölt be. Tök mindegy mit választok ki a listából és milyen lerakási pontot jelölök meg, ő csak ezt a egy típust hajlandó figyelembe venni. Más pályáknál semmi ilyen gondom nincsen, ott tudok normálisan a listámból buszt választani és kész. Nem tudom miért történik ez és hogyan lehetne kijavítani e hibát. Kicsit már unom a mant, pályát meg szeretem.
    Másik kérdésem. Börzsöny pályát is letöltöttem omsi2 alá lévő kiegészítést is. Viszont gyanúsan gyorsan tölt és mikor betöltődik ha nappalra van beállítva az idő akkor csak az eget és a napot látom, ha éjjelre akkor a holdat meg a csillagokat. Mit hiányol ilyenkor és szintén hogy kell kijavítani e hibát?