qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• sandor72
    Sziasztok! Nemrég megvettem az OMSI 2 -t ami 2.1-es verzió volt a steam-en. Játszottam vele viszonylag kereken futott minden kisebb hibákkal, de lehetett vele játszani. Sajnos egy darabig nem tudtam időhiány (új munkahely) miatt játszani vele, de tegnap és ma szerettem volna, de nem ment mert állandóan lefagyott. Láttam, hogy a verzió frissült mert most már nem 2.1 hanem 2.1.012 lett. Nem tudom nem -e ez az ok a fagyásokra.
    Jelenleg csak a 2 alap pálya van fent buszokban pedig az alapokon kívül a SETRA S215UL Modded V1 OMSI2 - Ikarus 260 BKV MOD amiben benne van + 2.1 patch + 2.2 OMSI 2 pach, és az Ikarus 412 V0.8 Futáros.
    Az alap Berlin-Spandau -n menve mindegy melyik járat van kiválasztva és mindegy melyik busz 5 - 6 megálló után lefagy a játék amiből csak a feladatkezelőben megtett kilövéssel lehet kilépni.
    Nem tudom, hogy előfordult -e másnál is vagy csak nálam csinálja mivel elég régóta nem voltam fent az említett időhiány miatt. Ha esetleg tudna valaki mondani valami használható módot a megoldásra azt megköszönném. Aki tud segíteni annak elküldöm a logfile.txt akár privátban is mivel ide nem tudom beilleszteni mert túl hosszú. Előre is köszönöm. A hétvége hátralévő részére szép hétvégét mindenkinek. Sziasztok!