OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinek müködik ez a mód?
Nekem is bejön, bár a cd-ket az ablakból eltudnád tüntetni? 😄 Olyan mint ha nem is ikarus fülkében lennénk, hanem valami dj keverõpultja elõtt. 😊 Szerintem bõven kiadható eme módosítás ( az eredeti készítõ(k) megnevezésével, s ha lehetséges engedélyével 😊 )
MAN014
Új linkek a festésrõl: (Ezek kellenének MAN NG272-re, ha lehetséges)

1) Festés bal oldala

2) Festés jobb oldala

MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.

Nekem is tetszik én is elszeretném kérni ha lehet 😊

matesz19
Ezt a módosítást meglehetne kapni, privátban?? <#nyes> Mert gondolom nem fogod ki adni hivatalosan, de nekem még így is tetszik ez a busz. <#awink> Ha igen, elõre is köszönöm. <#rolleyes>

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

Erlau Trans
Biztos olcsóbb és egyszerûbb volt így, de máshol az ilyet simán javítják. Na ennyi OFF belefért asszem.
ON
Köszi!!! Így már találtam videót egyben a válasz is benne van miért lett ilyen.

Szóval Peti134, ha nem is sokáig, de létezett olyan mint amit alkottál😊

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

Omsifan1225
Köszönjük szépen ! <#worship>

gcs7e7
Van Isten!

Erlau Trans
Na akkor itt fogyott el a türelmem.

Felszólítom reveszda kollégát, hogy hozzászólásainak számát napi 5 darabra leredukálni szíveskedjen. Megfontoltabb hozzászólást kértem, figyelmeztettem többször, hogy ez nem chat, nem FB. Süket fülekre találtam.

Teljesen felesleges az 5-nél többet írni, mert törlöm, ha utólag is. Ez nem kérés volt. A felszólítás mostantól érvénybe lép, így ma már nem írhat hozzászólást.

Ez nem kérés, nem figyelmeztetés, azokon már túl vagyunk.

Ha ez sem megy, akkor következõ fázisba lépünk és minden hozzászólás törölve lesz. Újra regisztrációnak nincs értelme, kibukik.

ET
OFF
Ha már így szóba jött a 2-2-4-4-es Ikarus (ami egyébként az ABF-378 volt)akkor annyit mondanék, hogy a jobb mûszerfalpanelje a polcomat díszíti, a sok emlék közül csak ennyi maradt meg belõle 😊
ON
Erlau Trans
Egerben a 2000-es éve legelején szaladgált úgy egy 280-as, hogy a pótkocsiját kilakatolták, fényezték, a belsejét teljesen rendbe vágták (kapaszkodók sárgára festve, plüss üléshuzat, szürke padló), az elsõ rész pedig autentikusan lelakva közlekedett. Nem lett kész a busz szeptemberre és kellett forgalomba. Aztán októberben fogták és inkább leselejtezték, amikor megjött két C80. 😊
Ez szörnyû! Annak örülök, hogy nem csak nálam van ilyen gond, így biztos nem én rontottam el valamit... A minap írtam, hogy egyik pálya sem mûködik, az általad tapasztalt hiányosságokat tapasztaltam én is, kivéve a Stetin, mert az más betöltéskor hibaüzenettel kidob(pedig újra bemásoltam az egészet, úgy is próbáltam, hogy csak 4.0-ig tettem fel, de semmi változás! Ami rettentõ furcsa, hogy azóta a Délpest teljesen megjavult, de csak úgy magától... Erre varrjon gombot aki tud! Remélem nem arról van szó, hogy most annyira kompatibilis mindennel a javított verzió, hogy azok a pályák sem kompatibilisek, melyeket a készítõk sok-sok munkával Omsi2 baráttá módosítottak... :-D Egyszer csak lesz egy 3. rész, amit már nem kell foltozgatni, csak ki a fene venné meg a 2. rész után?!

bpo451
Biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz rá engedélyt kapni a készítõktõl, mivel a hivatalos verzió tõlük fog jönni.
Amúgy megnyugtatlak, hogy a hivatalos verzió is hibamentes, és tökéletesen mûködik.

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Peti134
Nekem a Great Grundorf 2 csinálja ugyanazt, mint nektek a Délpest, betölt, és valamikor megjelenik a táj valamikor nem, ha megjelenik, 2-3 perc múlva eltûnik.. WTF?!

Hidd el, hogy mindenki szeretne egy jó pályán "hajtani".
Sajnálatos módon már eljátszottad azt a lehetõséget, hogy korrekt megkeresésre korrekt választ kapj.

És bármennyire is szeretnék ezen (is) közlekedni, egyet kell értsek a készítõkkel.

Remélem lesz idejük, és javítják/frissítik a mapot...
Editorban érdekes, hogy jó. Lementettem de a játékban ugyanúgy nem jó. 😞
Peti134
Nekem mûködik a Délpest, az elsõ verzióra feltettem Reveszda javitását és tökéletesen mûködik, az utasok felszállnak, és az AI-k is jól mennek

Csak megjegyzem, hogy a 2.1 után nekem sem volt hajlandó elindulni, illetve ugyanez a kép fogadott...

Mérgembe töröltem a pálya mappáját, majd bemásoltam az elsõ verziót.
Editorral megnyitottam, mentettem, utána már sikeresen elindult.
Igaz, utasok nem szálltak fel az AI-ra KöKi felé, de az irány kiírása jó volt...
Ennél a busznál nem külön ajtónyitás van, hanem engedélyezõs-rendszer.
Ez azt jelenti, hogy miután megnyomod a gombot, akkor az "utas" nyitja ki azt az ajtót, ahol fel akar szállni, illetve az nyílik, ahol a leszálló jelzett.
Csak úgy tudod ezt változtatni, hogy össznyitást/zárást végzel, de akkor meg -szerintem- oda az "élvezet"...
a csengõ mellet nem a piros hanem az mellet a másik zöld
van másik gomb is
a mellet nem a piros hanem a másik
Sziasztok ! Van nekem egy gondom remélem ti tudtok segíteni ! az ikarus 412-nél nálam amikor elsõ ajtózni akarok az utasok oda jönnek a másodikhoz és addig nem szállnak fel míg ki nem nyitom az összeset. Valahogy meglehet azt oldani hogy elsõ ajtóhoz jöjjenek ha azt nyitom ki?
Mi lenne ha normálisan beszúrnád a linkeket?

Sziasztok, nekem olyan problémám van az OMSI 2-es Délpest pályával, hogy a 182-es vonalon egy idö után megszünik a pálya. Mindent feltettem sorrendbe, de mégis bugos. Valakinek van ötlete?
Az hogy lehet, hogy mikor beteszem a 2.1-es verzióhoz való patch-edet egy fia objektet nem tölt be a pályán? 😄
megvan, kivel találkozok délpest v3 omsi2 editionos pályán?
Dél-pestnél készítõk megjelölve?

OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/

Sziasztok!

Olyan gonddal fordulnék hozzátok, hogy a DP 3.0 ugye OMSI 2 alatt ment úgy-ahogy ugyan, de használhatóan. Most, mióta frissült 2.1-re, egy idõ után leáll a tile-ok betöltésével, és úgy kifagy, mint az elsõ verzióban tette (a tile szélére haladás után minden megy tovább, a busz megáll, semmit nem lehet vele mozogni). Más is tapasztalt esetleg ilyet? Van rá valamiféle megoldás? 2.00.16-al normálisan mûködött. Választ elõre is köszi.
Sziasztok ! Van nekem egy gondom remélem ti tudtok segíteni ! az ikarus 412-nél nálam amikor elsõ ajtózni akarok az utasok oda jönnek a másodikhoz és addig nem szállnak fel míg ki nem nyitom az összeset. Valahogy meglehet azt oldani hogy elsõ ajtóhoz jöjjenek ha azt nyitom ki?
Saccra annyival kell arrébb vinned amennyivel a valódi buszon hátrébb van, aztán onnan max kicsit kell igazítani.

És ha minden igaz zmodeler nyitja.

TNH
Nem lehet egyáltalán.

http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640

Peti134
Az animáció utána megoldható, de hogyan kell hátrébb vinni?

Ikarusfan
Hátrébb lehet, csak nem lesz jó, mivel a pivotja ettõl nem változik. (A pivot az a pont, mint az pl. openBVE-s cuccoknál az origó.) Tehát hiába mozgatod te a modellt, a modell a különbözõ animációknál a pivotja körül forog. (Javítsatok ki, ha tévedek).

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

Peti134
megában a modell cfg-ben nem lehet hátrébb rakni dolgokat?

Frsissítettem az oldalamat Zolival így már nincs lopott cucc véleg!
Peti134
mivel?

Az o3d-t meglehet már nyitni,csak újra kell textúrázni

OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/

Tessék elõbb elolvasni a videó alatti címet, és csak utána "illesztgetni"...

Hogy mindenkinek világos legyen:
a már az omsiba konvertált o3d-fájlok zártak, így azokat visszafelé nem lehet konvertálni.
Vannak, voltak próbálkozások, de mindegyikrõl bebizonyosodott, hogy nagy az adatvesztés, jobb, ha új modellt készítenek.
Peti134
haha -.-
És bocs, félreírtam

CCV*
CCV teljesen új modellt konvertál.
ezt sajnos nem tudod ellopni 😞

Peti134
akkor hogy a fenébe csinálja meg CVV?
Valami titkos módszerrel biztos meg lehet oldani

Ikarusfan
Körülbelül sehogy, ha jól tudom.

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

jxbell
Ninja Ripper
ügyesen meglehet oldani 😄

Peti134
mert szerinted én nem kerestem rá ugye?

Fognar
Peti134
Valaki tudja, hogy hogy lehet .o3d fájlokat .3ds-be konvertálni?

Peti134
Nincs modellerõ programom, és az a gond, hogy nem tudom mennyivel kéne hátrébb vinni

A 2 elsõ nem nagy mûvészet, a hátsók lesznek nehezebbek (egyszer én is belekezdtem, idáig el is jutottam)

A hátsókhoz valószínûleg annyi a megoldás hogy odébb kell vinned modellezõ programban az ajtókat, csak nem volt kedvem szórakozni vele.

Amúgy létezett Tatabányán ilyen 280-as néhány hónapig mint a képeden, egy selejt ráncos utánfutóját megkapta egy bolygós, és így szaladgált😄 Szóval egy zöld-fehér Vértes festéssel akár autentikus is😄