qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Peti134
    Csak az a gond, hogy mindenki belekezd valamibe, aztán félbehagyja (beleértve engem is) és nem feltétlen azért, mert beleununk, hanem mert tegyük fel SPLINE-okat kell csinálni, de pepecs munka, és elmegy a kedvünk tőle. Ha mindenhez meglenne a 3D-s, vagy legalább piszok egyszerűen használható (segéd)program, akkor mindenki úgy kezdene bele, hogy nem hagyja félbe, mert ha valami hiányzik, 5perc alatt összevarázsolja "oszt kész" (persze objektumkészítésnél az azért jóval több idő, ez csak egy példa volt).
    Nekem konkrétan pont az SPline készítéssel gyűlt meg a bajom, nekem egyszerűen nem megy, de a kellő objekteket azért háttérben megcsinálom, hátha valakinek lesz egy kis ideje segiteni az SPlinekben(odavissza 12p menetidős pályáról beszélek).
    Viszont nemrég elkezdtem megtanulni az OMSI szkrip-nyelvet, és egyébként nem is olyan nehéz, csak egy kis logika kell hozzá.
    Mondjuk úgy, hogy 5 éve programozok hobbiból( C nyelvek) még könnyebb megtanulni.
    A 280 ajtómóddal viszont nincs semmi kedvem foglalkozni, most inkább a Citaro módosítással foglalkozom, aztán lehet megint nekilátok.