qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• adatkabel111
    Sziasztok!

Szerettem volna Omsi 2 alatt a BKV-s IK260-nal csapatni, de amikor le akarom tenni a pályára (akármelyik altípust, akármelyik pályán akármelyik helyre) ilyen hibaüzeneteket kapok:

Error: Error: command "(S.L.cockpit.csengő_volume)" (vehiclesIkarus_260_BKV_mod\scriptFcockpit_ZF.osc) variable name is invalid!

Error: Error: command "(L.L.cockpit.csengő_volume)" (vehiclesIkarus_260_BKV_mod\scriptFcockpit_ZF.osc) variable name is invalid!

Error: Error: command "(L.L.cockpit.csengő_button)" (vehiclesIkarus_260_BKV_mod\scriptFcockpit_ZF.osc) variable name is invalid!

Error: Error: command "(S.L.cockpit.csengő_button)" (vehiclesIkarus_260_BKV_mod\scriptFcockpit_ZF.osc) variable name is invalid!

Utána zugrifftsverletzung 005D45A0

Valami ötlet? Próbáltam már többször is újratenni a buszt ami egyébként az omsicenterről van leszedve megfelelő sorrendben feltett verziókkal. Gsmmédián már feltettem a kérdést, de ott nem tudtak konkrét megoldással szolgálni, hátha most itt valaki.

Előre is köszi!