OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmwcrash
Igen az utolsóval fagy, az elõttivel jó lenne de néhány pályán elõjön ez a kamera fagyás.
elkészíttetem szczecin 4.0 hoz az Ikarus c56 hof fájlját akinek kell írjon és letölthetõvé teszem <#smile>

[HUN]FaTaL
A changelog alapján (lenti fórumhsz), valószínû a threadek menedzselésével nem stimmelt valami, most javítottak pár hibát. Kiváncsi leszek.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem tudom, nálam mûködött mindegyik rendesen. Érdekes amúgy hogy, van akinél nem jó, de mégis van akinél mûködik.

[HUN]FaTaL
A legutolsó frissítés pl. nálam konkrétan használhatatlan, 3 percenként fagy a játék. Az azelõttivel jó. Remélem ez most már javít is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nekem a javítás után is hiba üzenetet dob.

Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

Banderasbkv
Az, hogy az eddigiek is szutykok voltak. Ki tudja ez milyen lesz.
Miért, mi baj van a frissítéssel?

Banderasbkv
Jééézusom ne.
kem001
Hamarosan új frissítés jön OMSI 2-höz. Bõvebb infó itt.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Banderasbkv
KÖSSZ.
https://onedrive.live.com/redir?resid=11C466B177CEB721%211431
Banderasbkv
Nekem tetszik. Jöhet. 😊
Saját festés😊 Ha valakit érdekel akkor letölthetõvé teszem😊

Tévedés! Itt van.
Szia!Még nincs.
Sziasztok, A Credo BC11-hez van Omsi 2-õs változat?

Mondjál neki "igen"-t.

Akitõl a Trabit vettem (nõ) az szintén így vezetett, kuplung negyedig benyomva, mellé bõgette a motort mint az állat.... Utána amikor enyém lett az autó, ment is a tárcsa is meg a kuplung is a kukába😄 Amúgy ismerõs, most meg csodálkozik amikor lát hogy nekem csendes az autó, nem is füstöl mint a qrwaisten....😄 😄 😄

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

Martinez01
Lépései:
1. Kuplung benyom, sebességbe rak (ajánlott eleinte még 1-esbe rakni, utána már amikor profi vagy, mehet kettesben is az elindulás 😉 )
2. Kuplung óvatos felengedése addig, ameddig elkezd gurulni lassan a busz (és ezen a ponton tartod egy picit a kuplungot ), utána óvatosan teljesen felengedni.

Megjegyzés:
-Egy idõ után már tudod, hol lesz a holtpont, és addig egy picit gyorsabban tudod engedni
-Ne tartsd a kuplungon rajta a lábad, mert attól, hogy nincs benyomva, attól még kopik a tárcsa, ami a valós életben elég drága dolog 😊
-Nem vezettem még az OMSI-ban kormánnyal, tehát nem biztosíthatlak a helyes mûködésérõl, hogy pont így fog zajlani, de azért sok sikert 😊 😉

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

gabor514
Hol lehet beállítani, hogy ne jöjjön fel ez az üzenet az omsi indításánál folyton?

Erlau Trans
Szerintem az életben nem vezetett még autót. Bár ha olyan mint a húgom, 20 éve levizsgázott, nyáron ült 20 után kocsiba, folyamatosan félig, negyedig benyomva tartotta a kuplungot. És nem egyedi, ffiakról nem tudok nyilatkozni, de nekem a nõi ismerõseim jó része így vezet, állandóan a kuplungon van a lábuk, motorfékrõl és folyamatos haladásról mondjuk ötödikben gyorsforgalmin egyiik sem hallott még..
bpo451
Ugyanúgy mint az életben. Bár ha megkérdezted, gondolom még nem vezettél se autót, se mást. Finoman engeded fel a kuplungot, és adsz neki egy kis gázt is.

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Sziasztok!
Örömmel tájékoztatlak titeket arról, hogy az Aerosoft és a WingBest szorosabb együttmûködésének köszönhetõen mostantól a WingBest.Com áruházban azonnal letölthetõ és telepíthetõ Aerosoft-termékek is megbásárolhatók, köztük az OMSI2, OMSI1-2 Citybus O305, OMSI1-2 Hamburg. Forintért, hazai boltból, azonnal letölhetõ módon szerezhetõk be ezek a termékek, tehát nem kell várni a futárt/postást, és szállítási költség sem terheli a pénztárcát. Kérünk titeket, szóljatok errõl a "kollégáknak" is, mert megfelelõ forgalom esetén tovább bõvülhet a kínálat.

Köszönettel:
a WingBest.Com csapata
Stormtrooper 01
Hova lett a tegnap délutáni,kérdésem a topic-ból?<#nemtudom>
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogyan kell kormánnyal manuális váltóval vezetni? Ha elengedem a kuplungot lefullad a motor, úgy meg gondolom nem jó ha két pedált kell egyszerre nyomni a haladáshoz! A váltást sem engedi! Logitech G25-öm van! Egy részletes beállítást szeretnék kérni valakitõl! Elõre is köszönöm!

Bocsánat, ezt is elfelejtettem írni. Nekem teli tile tûnt el töröltem de még ott van , ennek örömére váltottam útvonalat. Most is megpróbáltam éjszaka a tile törlést de hatástalan ( üres tile) Igaz a mostani esetemben rámegyek "CNTH"-ra és ugye jelzi hogy leraktam, de elmegyek 1 tile-t és már úgy jelzi hogy nincs ott semmi. Érdekes egy program. Erõsen gondolkodom hogy újra kéne rakni, csak a bökkenõ hogy félek hogy megint nem fog menni másfél hétig. 😄 Már a célegyenesben tartok a pályával. (ELnézést a két hozzászólásért, félórája egyszerûen befagyott a böngészõm ha legörgettem.) Ha minden jól megy húsvét környékén rakok fel videót, vagy képeket a pályáról.
Üdv. Volna egy olyan gondom, hogy új tile-t akarnék lerakni de nem jeleníti meg. Több helyen is kipróbáltam. Mi lehet ennek az oka?
ez tetszik 😄

OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/

nemeza
ott a pont 😊
LMG123
A tûzoltók is kapnak némi újítást (új, gépbarát kerekek, új tetõvillogó) és az Omsi 2 újdonságait is élvezhetik... 😊

Készül
matesz19
Ez nem a kívánságmûsor ahol leadhatod a kérésedet. 😄 De ha megtanulod hogy hogyan kell modellezni akkor csinálhatsz magadnak, és jó esetben 1-2 éven belül el is készül az a busz. 😄

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

jxbell
Jellegrajz? Képek? Méretek? Mûködési leírás? Ha ezek megvannak szólj és mondok egy árat.
A lehetõség mindenki elõtt adott.

nem.

OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/

valaki nem akarja megcsinálni a King Long XMQ 6121 G-t ????
matesz19
Értem, köszi szépen. 😊 Én nekem a Dobel mapon, az OMSI 1-n nem ugrált, de lehet azért, mert nekem nVidia kártyám van. 😊 Kitudja... 😊

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

Doorfront 2 ahogy a door.osc-ben néztem.

Sajna szinte egybõl beugrál nálam...

Ahogy nézem kb ugyanolyan mint a bécsi LU200😄

matesz19
Sziasztok, nem tudjátok hogy a MAN SU220-nak mi a 3. ajtó billentyû parancsa?? Mert a KY_doorfront_3 nem jó neki... Aki esetleg nem tudná mirõl beszélek, annak itt egy Link. 😊

Biczike
Volvo 9900hd-re. Bocs,hogy ki maradt.

Biczike
PL rapid fictiv:http://speedy.sh/nzUDB/Rapid.rar

Biczike
Van egy pár osztrák festésem érdekel benneteket?

Erlau Trans
Nekem HG-ként már nincs tiltási lehetõségem, csak törölni tudok és jelezni a moderátorok felé, akik khm... nem túl segítõkészek.
Martinez01
Amúgy, közben gondolkodtam, hogy mit lehetne kezdeni a sok kis "dezsõkével". Nem kell könyörületesnek lenni, egy marhaság, és tilt, elõbb utóbb, majd kialakul egy rendes, értelmes társaság, ahol nem a "mikó lessz kiadva a zikarus?" lesz a téma, hanem esetleg valami építõ jellegû dolog is kialakul 😊 😊

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Erlau Trans
Szerintem pont az a baj, hogy rohadt nagy önállóságot kapnak, vagyis inkább felügyelet nélkül eltölthetõ szabadidõt, mert a kedves szülõ látástól mikulási robotol valahol havi 100 ezerért. A valódi önállóságot azonban nem tapasztalják meg még nagyon sokáig. Fõleg akkor nem, ha az a tendencia kezd általánossá lenni, hogy 20-30 közötti felnõttek élnek még a szüleikkel...
Etika? Tisztelet??? Ezekhez jószerével már idegen szavak kéziszótára szükséges a mai világban... Alapjában véve mélységesen egyetértek Veletek!!!

Pmbe küld el a bus filet!
Pmbe küld el a bus filet!
Martinez01
Java részükkel nem lenne baj, ha lenne egy minimális mennyiségû önállóságuk, meg egy csöppnyi tisztelet a többiek iránt (ha fiatalabb, ha idõsebb), meg ugye nem utolsó sorban etika.
No de, majd egyszer megvilágosodnak, ha a jóisten is úgy akarja.