Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
atty707 #52303 Nem akartam a fórumon az oldal megszűnésével, az indokokkal foglalkozni, de ez a hozzászólás komoly ferdítést tartalmaz, erre - elnézést a közösség tagjaitól - de reagálnom kell, mint az omsi.hu, omsi2.hu, omsihu.wordpress.com oldalak gazdája.
- Az oldal megszűnt, nem költözik át semmilyen lapcsaládba. Az oldal megszűnéséhez a magyar OMSI közösségben (többek közt ezen a fórumon is megtalálható) széthúzás, egymás semmibe vétele vezetett.
Ugyan megkeresést kaptam a hozzászólás írójától a hírek, letöltések lementése érdekében, de még semmilyen döntés nem született a részemről.
Az omsi.hu, omsi2.hu domainek a hűségidő lejárta után lemondásra kerülnek, mindenki által szabadon regisztrálhatóvá fognak válni, ez ügyben lehet sasolni a domain.hu oldalt. (omsi.hu pár hónapon belül, omsi2.hu talán jövő nyáron.)
Elnézést mindenkitől, hogy ezzel fárasztottam a fórum közösségét, mindenkinek jó játékot kívánok, az új házigazdának pedig sok sikert, és kitartást a munkájához!