qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• törpegregoir
    Srácok! Én nem terveztem ezzel kapcsolatban írni, de mint a fórum mindennapos látogatója és kedvelője, úgy gondolom leírom gondolataim Nektek és azért ide, hogy mindenki lássa. Nyilván tiszta sor mindenki előtt az oldalnak a célja és lényege: sok omsi-kedvelő ember segít a másikon ha tud illetve kérdésére szinte mindig szakszerű választ kaphat itt. Ha visszanéztek kb. 10 oldalt vagy egy évet láthatjátok, hogy milyen jó kis oldal is ez. És ti tényleg ilyen veszekedésekkel rondítjátok el? Tudom az OMSI sokaknak a hely, ahol a napi gőzt ki tudja engedni, de akkor azt a pályán tegyétek és ne a fórumon a világ szeme láttára. Én nem ítélek el senkit, mert tudom, hogy számomra ti rendes emberek vagytok. Még ha nem is írta ide csak egyszer, az elmúlt majdnem 2 év alatt szinte az összes kérdésemre választ leltem itt, kérdezés nélkül. Új pályákat, modokat, buszokat készítetek, ami számomra lenyűgöző, mert én egyiket sem tudnám megcsinálni. Szóval csak annyit szeretnék, hogy legyen minden a régi itt és szóljon ez az oldal az OMSI-ról. Szép estét Nektek!